Σέικσπιρ: «Έχω καθαρή συνείδηση»

Καμία ρήξη δεν υπήρξε ανάμεσα στις σχέσεις του Κρεγκ Σέικσπιρ με τον Κλαούντιο Ρανιέρι, όπως ξεκαθάρισε ο νυν τεχνικός της Λέστερ, τονίζοντας παράλληλα πως έχει καθαρή τη συνείδησή του.  



Σέικσπιρ: «Έχω καθαρή συνείδηση»

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (12/4) προημιτελικού απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν», ο Σέικσπιρ δέχθηκε ερωτήσεις σχετικά με τη χθεσινή (10/4) τηλεοπτική συνέντευξη του Ρανιέρι.

Ο 53χρονος τεχνικός των «αλεπούδων» ήταν σαφής, τονίζοντας πως ουδέποτε υπήρξαν προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις: «Δεν τσακωθήκαμε ποτέ για κάτι. Ο καθένας είναι ελεύθερος να πει ότι θέλει. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα για αυτό. Έχω καθαρή συνείδηση. Η στάση μου είναι η ίδια από την πρώτη συνέντευξη Τύπου, όταν είπα ότι  μίλησα με τον Κλαούντιο τη μέρα που έφυγε, τον ευχαρίστησα και με ευχαρίστησε».

Ακόμη, ο Σέικσπιρ αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα κόντρα στους «ροχιμπλάνκος», εκφράζοντας την άποψη πως αυτός και οι παίκτες του ζουν για τέτοια ματς:  «Αυτές είναι οι βραδιές για τις οποίες ζούμε. Όταν βλέπεις τι έχει κανει η ομάδα αυτή, το στάδιό της που είναι γεμάτο τρόπαια, αυτό σου δίνει μία ώθηση».