Μόγες: «Θέλω τρόπαια»

Τίτλους με την Έβερτον τονίζει ότι θέλει ο Ντέιβιντ Μόγες, που νιώθει ευγνώμων απέναντι στη διοίκηση του σωματείου. Ο τεχνικός των «ζαχαρωτών» τονίζει ότι θα μπορούσε να μείνει για πάντα στο σύλλογο αν τα πράγματα συνεχίσουν έτσι και ανυπομονεί για νέες ευρωπαϊκές προκλήσεις.



Μόγες: «Θέλω τρόπαια»

«Είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω στην Έβερτον με μία τόσο καλή διοίκηση. Είμαι ευγνώμων και ειδικά στη σημερινή εποχή είναι μοναδικό επίτευγμα», τονίζει ο Μόγες που εύχεται να δώσει τη χαρά στους οπαδούς να πανηγυρίσουν κάποιον τίτλο:

«Δεν είμαι ειδικός στα στατιστικά, όμως αυτό που θέλω είναι μερικά τρόπαια. Έγινα αμέσως αποδεκτός από την αρχή και ευτυχώς δεν πικράναμε πολλές φορές τον κόσμο μας. Το μυαλό μου βρίσκεται συνεχώς στο επόμενο παιχνίδι. Δεν προλαβαίνω να σκεφτώ τι έγινε στο προηγούμενο ματς και να συζητήσω για αυτό».

Όσο για το αν θα ήθελε να συνεχίσει στην Έβερτον τα επόμενα χρόνια, ήταν αφοπλιστικός: «Αν τα πράγματα κυλήσουν όπως τώρα και με θέλουν ακόμη στην ομάδα θα ήθελα να μείνω εδώ για άλλα 400 παιχνίδια. Θέλω να σκέφτομαι νέες προκλήσεις και ευρωπαϊκές αναμετρήσεις. Να βλέπουμε στο μέλλον».