Σήμερα (9/4) η δεύτερη «δόση» της τρέχουσας αγωνιστικής στην Πρέμιερ

Με τα παιχνίδια Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον-Λέστερ θα συνεχιστεί την Κυριακή (9/4) η 32η στροφή της Πρέμιερ Λιγκ, η οποία ολοκληρώνεται τη Μεγάλη Δευτέρα με τη λονδρέζικη κόντρα του «Σέλχαρστ Παρκ» ανάμεσα σε Κρίσταλ Πάλας και Άρσεναλ.



Σήμερα (9/4) η δεύτερη «δόση» της τρέχουσας αγωνιστικής στην Πρέμιερ

Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το παιχνίδι στο «Στάδιο του Φωτός» ανοίγει το σημερινό πρόγραμμα της αγωνιστικής που διανύουμε, με τις δύο αντιπαρατασσόμενες ομάδες να «καίγονται» για βαθμούς, η καθεμία για τους δικούς της στόχους. Αφ’ ενός η φιλοξενούμενη Γιουνάιτεντ θέλει να «αποδράσει» με το τρίποντο, ώστε να μείνει σε απόσταση... αναπνοής από την πρώτη τετράδα, της οποίας υπολείπεται κατά 7 βαθμούς (με δύο ματς λιγότερα πάντως, από την 4η Μάντσεστερ Σίτι), αφ’ ετέρου οι ουραγοί της βαθμολογίας «μαυρόγατες» (20οι) θα πρέπει να «κυνηγήσουν» τους τρεις βαθμούς της νίκης, εφόσον θέλουν να μείνου ζωντανοί στην υπόθεση-παραμονή, από την οποία απέχουν 10 πόντους (με δύο παιχνίδια λιγότερα όμως, από τη 17η Χαλ), όσο δύσκολο κι αν προδιαγράφεται το έργο τους.

Έβερτον-Λέστερ: Τις όποιες ελπίδες της έχουν απομείνει για την τετράδα, αλλά κυρίως, για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου (Γιουρόπα Λιγκ) θα επιδιώξει τη νίκη η Έβερτον στον αγώνα που ολοκληρώνει το σημερινό πρόγραμμα απέναντι στους περυσινούς πρωταθλητές Αγγλίας, με τα «ζαχαρωτά» να βρίσκονται στους μείον τρεις πόντους (αλλά με δύο ματς παραπάνω) από τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Από τη μεριά τους, οι «αλεπούδες» θα ήθελαν να ξεμπερδεύουν μια και καλή με τα σενάρια υποβιβασμού (στο συν 8 από τη 18η Σουόνσι, με δύο κιόλας παιχνίδια λιγότερα) παρατείνοντας παράλληλα, και στο «Γκούντισον Παρκ» το εκπληκτικό νικηφόρο σερί τους στην Πρέμιερ Λιγκ στα έξι συνεχόμενα παιχνίδια.

Αναλυτικά, το εναπομείναν πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ έχει ως εξής:

Κυριακή, 9/4

15:30 Σάντερλαντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

18:00 Έβερτον-Λέστερ

Μεγάλη Δευτέρα, 10/4

22:00 Κρίσταλ Πάλας-Άρσεναλ