Έχασε το «τρίποντο» στο 91’!

Ο Κέιχιλ την οδηγούσε στη νίκη, όμως ο συμπαίκτης του, Φιλ Τζιαγκέλκα, είχε… διαφορετική άποψη. Το αυτογκόλ του Άγγλου αμυντικού στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έκρινε την ισόπαλη αναμέτρηση (2-2) της Άστον Βίλα με την Έβερτον.



Έχασε το «τρίποντο» στο 91’!

Τα «ζαχαρωτά» ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Κέιχιλ στο 23ο λεπτό, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του Αυστραλού μεσοεπιθετικού. Ο Αγκμπολαχόρ ισοφάρισε για τους «χωριάτες» στο 72’, όμως η κρατά των γηπεδούχων κράτησε για δύο μόνο λεπτά. Ο Τιμ Κέιχιλ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έβαλε και πάλι μπροστά την Έβερτον με 2-1. Οι τρεις βαθμοί δεν κατακτήθηκαν ποτέ όμως, αφού ο Τζιαγκέλκα, άθελά του έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 91ο λεπτό, για να διαμορφώσει το τελικό 2-2.

Θα αγωνιά μέχρι το τέλος

Τη μεγάλη της ευκαιρία για να αποφύγει την επικίνδυνη ζώνη σπατάλησε η Γουίγκαν, αφού ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Πόρτσμουθ. Οι ευκαιρίες που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ μπροστά από την εστία των «πομπέι» δεν μετατράπηκαν σε γκολ, αφού η Πόρτσμουθ προέβαλε σθεναρή αντίσταση. Η Γουίγκαν, ναι μεν έφτασε τους πέντε βαθμούς διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει «κλειδώσει» τη παρουσία της στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη σεζόν.