«Μάχη» με φόντο... την πεντάδα

Με τέσσερα παιχνίδια ξεκινάει η εμβόλιμη, 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με το ματς της ημέρας φυσικά να μην είναι άλλο από αυτό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον.



«Μάχη» με φόντο... την πεντάδα

Για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ λοιπόν, η Λέστερ θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις τέσσερις συνεχόμενες, παίρνοντας ακόμα ένα «τρίποντο», αυτή τη φορά απέναντι στην ουραγό Σάντερλαντ, που πασχίζει να βρει βαθμό/βαθμούς.

Η Μπέρνλι από την άλλη, στη «μάχη» που δίνει για την εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία, υποδέχεται στο «Τερφ Μουρ» τη Στόουκ, που με τη σειρά της αναζητά την επιστροφή της στις νίκες, μετά από τρεις αγωνιστικές και δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα.

Έχοντας «γευτεί» τη νίκη την περασμένη αγωνιστική, η Γουότφορντ θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, επιβεβαιώνοντας τον «άσσο» στην αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γουέστ Μπρομ. Στους 10 βαθμούς η διαφορά των δύο ομάδων, μάλλον αδιάφοροι οι «baggies» που δεν... κυνηγούν κάτι ουσιαστικό, πέρα από ένα καλό «πλασάρισμα».

Δύσκολο μοιάζει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Έβερτον. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ναι μεν διατηρούν ένα αήττητο σερί, ωστόσο η απόδοσή τους δεν είναι σταθερή, κάτι που φάνηκε και στο πρόσφατο εντός έδρας ματς κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, με την οποία έφερε «λευκή» ισοπαλία. Δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας, για τα «ζαχαρωτά», τα οποία μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ, δεν θέλει να χάσει σε ακόμα ένα μεγάλο ματς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 31ης αγωνιστικής:

Μπέρνλι – Στόουκ

Λέστερ – Σάντερλαντ

Γουότφορντ – Γουέστ Μπρομ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον

(5/4)

Άρσεναλ – Γουέστ Χαμ

Χαλ – Μίντλεσμπρο

Σουόνσι – Τότεναμ

Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ