«Δεν είναι το πρώτο περιστατικό με Μόγιες και γυναίκα»!

Όλο και πιο δύσκολα γίνονται για τον Ντέιβιντ Μόγιες τα πράγματα έπειτα από το απαράδεκτο περιστατικό με την απειλή προς γυναίκα δημοσιογράφο του BBC! Ο κόουτς της Σάντερλαντ, φέρεται να έχει επιδείξει έναν άλλον χαρακτήρα και σε ορισμένες άλλες γυναίκες ρεπόρτερ! 



«Δεν είναι το πρώτο περιστατικό με Μόγιες και γυναίκα»!

Με τη θέση του στον πάγκο των «μαυρόγατων» να είναι επισφαλής, την FA να τον έχει καλέσει να δώσει εξηγήσεις και το κλίμα να γίνεται πολύ βαρύ για τον ίδιο, ο Μόγιες έχει ν' αντιμετωπίσει νέες καταγγελίες για ανάρμοστη και σεξιστική συμπεριφορά προς γυναίκες! 

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε η Άλισον Μπέντερ από το ESPN στο twitter, έπειτα και από το θέμα που αποκαλύφθηκε περί απειλής του Σκωτσέζου προπονητή να χαστουκίσει τη Βίκι Σπαρκς από το BBC όταν η κάμερα είχε κλείσει, ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επιδείξει παρόμοια συμπεριφορά και σε άλλες γυναίκες επαγγελματίες!