Θέλει να μείνει «σπιρούνι»

Να παραμείνει στην Τότεναμ επιθυμεί ο Ρομάν Παβλιουτσένκο και την ίδια επιθυμία ασπάζεται και ο Χάρι Ρέντναπ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και σύμφωνα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή η διοίκηση θα προτείνει άμεσα συμβόλαιο με καλύτερους όρους από το υπάρχον.



Θέλει να μείνει «σπιρούνι»

Ο Ρώσος επιθετικός πριν από ένα χρόνο φερόταν έτοιμος να πάρει μεταγραφή και αναζητούσε ομάδα, αφού δεν βρισκόταν στα πλάνα του Άγγλου τεχνικού. Τα πράγματα όμως τώρα έχουν αλλάξει άρδην με τον 29χρονο φορ να έχει συνδράμει τα μέγιστα στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν ώστε να τερματίσει η ομάδα του στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Παράλληλα με εντυπωσιακές εμφανίσεις φέτος συνεχίζει στην ίδια φόρμα και τα 8 γκολ σε 21 συμμετοχές δεν δείχνουν καθόλου άσχημη επίδοση.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Όλεγκ Αρτέμοφ, δηλώνει έτσι αισιόδοξος για μια νέα συμφωνία: «Ο Ρέντναπ δεν πρόκειται τώρα να πουλήσει τον Παβλιουτσένκο. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με αυξημένες απολαβές. Ο Ρόμαν δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο επιστροφής στη Ρωσία. Περιμένουμε τη νέα πρόταση της Τότεναμ τώρα».