«Αν φτάσουμε στην Πρέμιερ, 1 λίρα το εισιτήριο»!

Οι φιλοδοξίες δεν έχουν ταβάνι. Η ομάδα βρίσκεται στη ζώνη των πλέι-οφ ανόδου της Λιγκ1. Και ο συνιδιοκτήτης της Μπράντφορντ, Έντιν Ράχιτς, υποσχέθηκε στον κόσμο του συλλόγου πως αν καταφέρουν όλοι μαζί να βρεθούν τα επόμενα χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, τότε τα εισιτήρια θα κοστίζουν 1 λίρα, ως επιβράβευση προς τους πιστούς οπαδούς!  



«Αν φτάσουμε στην Πρέμιερ, 1 λίρα το εισιτήριο»!

Το νυν μεγάλο αφεντικό των «bantams» και πρώην οικονομικός διευθυντής της εταιρείας Bosch, έχει καταφέρει να αλλάξει το στάτους της ομάδας, την οποία έχει στην κατοχή του από κοινού με τον Στέφαν Ρουπ.

Τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν μόλις 149 λίρες, περί τις 18.000 οπαδούς φροντίζουν να εξασφαλίζουν μόνιμη θέση στο γήπεδο, η Μπράντφορντ έχει να ηττηθεί εντός έδρας εδώ κι έναν χρόνο και μετά το 2-1 επί της Σουίντον, αποτέλεσμα με το οποίο ο σύλλογος διατηρήθηκε σε τροχιά ανόδου προς την Τσάμπιονσιπ, ο Ράχιτς ανέφερε:

«Είναι το μεγάλο μας όνειρο να βρεθούμε στην Πρέμιερ Λιγκ κι αν το καταφέρουμε, θα βάλω τα εισιτήρια έναντι κόστους 1 λίρας για τα εντός έδρας παιχνίδια! Με τα έσοδα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα να φτάνουν στα 100 εκατ.λίρες, είναι ντροπή να βλέπεις τόσο υψηλές τιμές από τους συλλόγους της Πρέμιερ στα εισιτήρια που προμηθεύεται ο κόσμος».