Θέλει να μείνει ο Άγκνιου

Την επιθυμία του να παραμείνει ως το τέλος της σεζόν στο τιμόνι της Μίντλεσμπρο εξέφρασε ο υπηρεσιακός τεχνικός Στιβ Άγκνιου.



Θέλει να μείνει ο Άγκνιου

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Αϊτόρ Καράνκα στην «Μπόρο» εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον τρόπο που αντέδρασε η Μίντλεσμπρο, παρά την ήττα με 1-3 εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «Ρίβερσαϊντ», ο 51χρονος τόνισε την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο που αγαπά, οδηγώντας τον στην παραμονή στην κατηγορία.

«Φυσικά και θέλω να παραμείνω. Είναι ένας σύλλογος που αγαπώ. Είναι μεγάλη η ευχαρίστησή μου να είμαι στο τιμόνι της ομάδας και να βλέπω τους παίκτες να αντιδρούν. Ξέρω πως θα έχουμε αυτό το μαχητικό πνεύμα ως το τέλος της σεζόν», δήλωσε ο Άγκνιου μετά το ματς.