Κάρολ: «Ανήκω στη Νιούκαστλ»

Η απόλυση του Κρις Χιούτον δεν ήχησε με τον καλύτερο τρόπο στα αυτιά του Άντι Κάρολ, ωστόσο ο νεαρός επιθετικός υποστήριξε πως αυτό δεν θα σταθεί αιτία δικής του αποχώρησης από τη Νιούκαστλ.



Κάρολ: «Ανήκω στη Νιούκαστλ»

Ο 21χρονος Άγγλος είχε εκφράσει πολλάκις τη συμπάθεια και την προτίμησή του στον πρώην, πλέον, τεχνικό του συλλόγου, αφιερώνοντάς του μάλιστα τα γκολ που πετύχαινε τον τελευταίο καιρό. Ο Χιούτον ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ και ο Άντι Κάρολ δεν ήθελε ούτε να σκεφτεί το ενδεχόμενο αλλαγής προσώπου στη τεχνική ηγεσία. Αυτό όμως έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας και η Νιούκαστλ καλείται να συνεχίσει με νέο τεχνικό.

Το συγκεκριμένο γεγονός ναι μεν έχει ενοχλήσει τον νεαρό διεθνή επιθετικό, αλλά όπως τόνισε, δεν έχει περάσει στιγμή από το μυαλό του να ζητήσει από τους ανθρώπους της Νιούκαστλ, να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα. «Είμαι 100% προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας και συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Δεν θέλω να φύγω. Ανήκω στη Νιούκαστλ» είπε κατηγορηματικά ο Κάρολ.