Στην Ένωση Προπονητών ο Χιούτον

Μέσω της Ένωσης Προπονητών της Πρέμιερ Λιγκ αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα της απόλυσης του Κρις Χιούτον από την Νιούκαστλ. Ο γεννημένος στην Αγγλία προπονητής ευχαρίστησε τους παίκτες και τους συνεργάτες του, νιώθει περήφανος για το έργο του και αφήνει να εννοηθεί ότι θα υπάρξει συνέχεια.



Στην Ένωση Προπονητών ο Χιούτον

«Χτίσαμε πάνω στην περσινή μας επιτυχία από την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ και φέραμε κάποια πολύ καλά αποτελέσματα με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Είμαι πολύ περήφανος για τα επιτεύγματά μου στην ομάδα, και τις σχέσεις που ανέπτυξα με το προσωπικό του συλλόγου και τους παίκτες. Τώρα εύχομαι ό,τι καλύτερο στην ομάδα και σε όσους αφήνω πίσω. Ο τερματισμός του συμβολαίου μου βρίσκεται τώρα στην ευθύνη της Ένωσης προπονητών και δεν θα ήθελα να κάνω περεταίρω δηλώσεις πάνω στο θέμα», τόνισε συγκινημένος ο Χιούτον.

Από την πλευρά της η Ένωση Προπονητών τόνισε την έντονη δυσαρέσκεια για την απόλυση ενός προπονητή που όπως επισημαίνει οδήγησε τον σύλλογο πέρυσι σε ρεκόρ αήττητων σερί αγώνων στην Τσάμπιονσιπ και σε συνολική συγκομιδή 102 πόντων. Μετά από αυτή την ανακοίνωση αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια με την Ένωση σε περίπτωση που δεν πειστεί από τους λόγους απόλυσης να προχωρήσει το θέμα δικαστικά.