Μόντριτς: «Να βγούμε πρώτοι»

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα στην αυριανή αναμέτρηση της Τότεναμ στην έδρα της Τβέντε είναι ο Λούκα Μόντριτς, ώστε να έρθει η πρωτιά στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.



Μόντριτς: «Να βγούμε πρώτοι»

Τα «σπιρούνια» βρίσκονται στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία με την Ίντερ με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Στον έκτο και τελευταίο όμως αγώνα των ομίλων θα ξεκαθαρίσει η πρώτη θέση και ο Μόντριτς τονίζει αποφασιστικά:

«Απλά πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να νικήσουμε την Τβέντε γιατί αν το καταφέρουμε και βγούμε πρώτοι στον όμιλο θα έχουμε πιθανότατα μια καλή κλήρωση. Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο αλλά είναι πολύ σημαντικό».

Ο Κροάτης μέσος αναφέρθηκε και στο πως έχουν βιώσει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του την εμπειρία της πιο σημαντικής διασυλλογικής διοργάνωσης:

«Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία καθώς αρκετοί από μας συμμετείχαν για πρώτη φορά. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αρέσει στον κόσμο να μας παρακολουθεί γιατί επιδιώκουμε να σκοράρουμε περισσότερες φόρες από τον αντίπαλο μας και αυτό αρέσει στους οπαδούς. Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το μυστικό μας για την πορεία μέχρι τώρα».