Στο +8 η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ήττα-σοκ για Πλίμουθ!

Ακόμα πιο απολαυστική γίνεται η μοναξιά της κορυφής για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στη LeagueOne, μετά το 3-2 επί της Όξφορντ και το +8 από τους διώκτες της. Αναπάντεχη ήττα για Πλίμουθ στη LeagueTwo, «σκαρφάλωσε» τρίτη η Πόρτσμουθ.  



Στο +8 η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ήττα-σοκ για Πλίμουθ!

Οι «blades», χρειάστηκαν τη σημαντικότατη συμβολή του πρώτου σκόρερ τους για φέτος (26 τέρματα), Μπίλι Σαρπ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ για να πάρει τους τρεις βαθμούς η ομάδα του με το 3-2 στην έδρα της Όξφορντ Γιουνάιτεντ. Μπήκε στη 10άδα η Γουόλσολ που επιβλήθηκε 1-0 της Τσέστερφιλντ, με την τελευταία να παραμένει στο -8 από τις θέσεις της σωτηρίας.

Τεράστια νίκη για την Τσάρλτον απέναντι στη Σκάνθορπ, με το 2-1 να διαμορφώνεται στο 90ο λεπτό χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τόνι Γουάτ! Στα οχτώ, πλέον, τα παιχνίδια δίχως νίκη για την ομάδα του Αλεξάντερ, που χάνει συνεχώς έδαφος στη διεκδίκηση του τίτλου...

Στη LeagueTwo, η Πλίμουθ υπέστη... κατραπακιά από τη Μπλάκπουλ με την εντός έδρας ήττα που ήρθε με σκορ 3-0, μένοντας στο -4 από το ρετιρέ, ενώ η Πόρτσμουθ, πέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας με το 2-0 επί της Κρόουλι.