«Πείστηκε να μείνει στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν»!

Νέα τροπή στην υπόθεση του Αντουάν Γκριεζμάν δίνει η «AS», η οποία αναφέρει πως Γάλλος άσος πείστηκε από τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης να παραμείνει στην ομάδα για ακόμα έναν χρόνο, αφήνοντας έτσι τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα... κρύα του λουτρού!



«Πείστηκε να μείνει στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν»!

Σε «ναυάγιο» οδηγείται, τουλάχιστον για τον ερχόμενο καλοκαίρι, η μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί πολλά βρετανικά και μη Μέσα να ανέφεραν πως ο Γάλλος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο η «AS» ήρθε με σημερινό (7/3) της δημοσίευμα να ανατρέψει τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα της Μαδρίτης αναφέρει ότι ο παίκτης είναι χαρούμενος στους «ροχιμπλάνκος» και την ισπανική πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα οι διοικούντες την Ατλέτικο να τον πείσουν για την παραμονή του στον σύλλογο και για τη σεζόν 2017/18!

Ο 25χρονος νιώθει ότι έχει ένα γερό «δέσιμο» με τους φίλους της ομάδας, την ώρα που το συμβόλαιό του λήγει το 2021.