Χιουζ: «Μπελάς για τους αντιπάλους ο Αρναούτοβιτς»!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον πρωταγωνιστή της εντός έδρας αναμέτρησης και νίκης με σκορ 2-0 απέναντι στη Μίντλεσμπρο, Μάρκο Αρναούτοβιτς, ο προπονητής του στη Στόουκ, Μαρκ Χιουζ.



Χιουζ: «Μπελάς για τους αντιπάλους ο Αρναούτοβιτς»!

Ο Αυστριακός ακραίος μεσοεπιθετικός πέτυχε στο πρώτο ημίχρονο του ματς κόντρα στην «Μπόρο» και τα δύο τέρματα που μπήκαν, όχι μόνο εκ μέρους των «πότερς», αλλά και στον αγώνα συνολικά, ωθώντας τον Ουαλό τεχνικό να τον αποκαλέσει «μπελά» για οποιαδήποτε ομάδα καλείται να τον αντιμετωπίσει. Ειδικότερα, είπε:

«Ήταν εξαιρετικός, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όμως είναι κάτι που το περιμένουμε πλέον από εκείνον. Έβαλε δύο υπέροχα γκολ και όλοι ξέρουμε το πόσο σημαντικός είναι ο Μάρκο για εμάς. Όταν παίζει καλά, τότε συχνά η ομάδα έχει κέρδος από την απόδοσή του. Ξέρουμε και δεν έχουμε καμία αμφιβολία για την ποιότητα που διαθέτει, αποτελεί πραγματικός «μπελάς» για οποιαδήποτε ομάδα στο πρωτάθλημα, όταν είναι μέσα στο παιχνίδι».

Ακόμη, με αφορμή το νικηφόρο αποτέλεσμα με τη Μίντλεσμπρο που ακολούθησε το «βαρύ» 4-0 της περασμένης αγωνιστικής από την Τότεναμ, ο Χιουζ σχολίασε:

 «Δεν εκπλήσσομαι με τη νίκη για να είμαι απολύτως ειλικρινής, επειδή έχω ξαναδεί τα παιδιά να επανέρχονται στα νικηφόρα αποτελέσματα, έπειτα από απογοητεύσεις στο παρελθόν. Το ιδανικό θα ήταν να μην χρειαστεί να υπομένουμε τέτοιες αποτυχίες για να αφυπνιζόμαστε. Θέλουμε να κερδίζουμε και να συνεχίζουμε με ακόμα καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα».