Για τη διασφάλιση της πρωτιάς σήμερα (6/3) η Τσέλσι

Με τον αποψινό (22:00 ώρα Ελλάδος) αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου ανάμεσα σε Γουέστ Χαμ και Τσέλσι ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, με τους πρωτοπόρους φιλοξενούμενους να επιδιώκουν τη διατήρηση της απόστασης ασφαλείας από τους διώκτες τους, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι θα στοχεύσουν στη νίκη, κυρίως για την «τιμή των όπλων».



Για τη διασφάλιση της πρωτιάς σήμερα (6/3) η Τσέλσι

Μπορεί το ισχυρότερο κίνητρο να βρίσκεται στην πλευρά των «μπλε», ωστόσο, πάντοτε μία αναμέτρηση με τοπικό χαρακτήρα ενέχει το γόητρο του νικητή και αυτή θα είναι και η βασική βλέψη των «σφυριών» στο παιχνίδι αυτό, συγχρόνως βέβαια με τον στόχο να κερδίσουν μπροστά στο κοινό τους και να καταφέρουν με το τρίποντο να ανελιχθούν ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα της Πρέμιερ.

Από την πλευρά της Τσέλσι, οι τρεις βαθμοί που ενδεχομένως θα κατακτήσει απόψε, όχι μόνο θα την κρατήσουν στην κορυφή και το συν 10 από τη δεύτερη, Τότεναμ (εκκρεμεί το ματς της Μάντσεστερ Σίτι στο ντέρμπι με Γιουνάιτεντ), αλλά θα φορτώσει με ακόμη μεγαλύτερο βάρος τα... πόδια των παικτών των συνδιεκδικητών της, οι οποίοι εποφθαλμιούν σε απώλεια βαθμών της, ώστε να την πλησιάσουν.

Τελευταία αγωνιστικά νέα των ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Πολύ σημαντική απώλεια για τον Σλάβεν Μπίλιτς αναμένεται να αποτελέσει ο τιμωρημένος για μία αγωνιστική, κυρίως ακραίος μεσοεπιθετικός (αλλά γενικά πολυθεσίτης), Μίκαελ Αντόνιο, ο οποίος θα απουσιάσει για μόλις δεύτερο ματς από τη φετινή Πρέμιερ. Θετικά είναι αντιθέτως τα νέα για τον Άντι Κάρολ, με τον Άγγλο φορ να θεωρείται πολύ πιθανό να επιστρέψει στο βασικό σχήμα μετά από απουσία ενός μήνα λόγω τραυματισμού.

Τσέλσι: Σε όλους τους ποδοσφαιριστές του μπορεί να υπολογίζει ο Αντόνιο Κόντε, καθώς ο βασικός μεσοεπιθετικός της ομάδας του, Έντεν Αζάρ, που ήταν αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε στις τελευταίες προπονήσεις, θεωρείται ότι τις έχει ξεπεράσει και αναμένεται έτσι, να πάρει θέση στο βασικό σχήμα του Ιταλού κόουτς.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γουέστ Χαμ: Ράντολφ, Κουγιατέ, Φόντε, Ριντ, Κρέσγουελ, Νομπλ, Ομπιάνγκ, Λανσίνι, Σνόντγκρας, Αγιού, Κάρολ.

Τσέλσι: Κουρτουά, Κέιχιλ, Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Μόουζες, Καντέ, Φάμπρεγας, Αλόνσο, Πέδρο, Κόστα, Αζάρ.