Ακούει προσφορές για Μπατσουαγί η Τσέλσι
Αποφασισμένη να «βγάλει» στην επόμενη μεταγραφική περίοδο τον Μισί Μπατσουαγί στο «σφυρί» είναι η Τσέλσι, καθώς ο Βέλγος στράικερ δεν έχει καταφέρει μέσα στη χρονιά να δικαιολογήσει τα 33 εκ. λίρες που δόθηκαν για χάρη του στη Μαρσέιγ.

Μόλις μια περίοδο θα διαρκέσει, όπως όλα δείχνουν, η παρουσία του Μισί Μπατσουαγί στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την Τσέλσι!
Τελευταία δημοσιεύματα από το Νησί αναφέρουν ότι οι Λονδρέζοι δεδομένα θα τον αποδεσμεύσουν από το ρόστερ τους το ερχόμενο καλοκαίρι, ακούγοντας κάθε πιθανή πρόταση που θα τους φαίνεται στο οικονομικό σκέλος ικανοποιητική για τον πώληση του. Ο Βέλγος στράικερ μετράει μόλις ένα γκολ σε 16 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ (σε καμία εξ αυτών δεν ξεκίνησε ως βασικός).
Eνδιαφέρον για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού είχαν δείξει (βάσει δημοσιευμάτων μέσα στη χρονιά) η Γουέστ Χαμ και η Μίλαν, χωρίς να αποκλείεται από το «παιχνίδι» και η Μαρσέιγ, από την οποία ο Βέλγος έφυγε το περασμένο καλοκαίρι με προορισμό το Λονδίνο.