«Σοκ» για Σκάνθορπ!

Μεγάλη κερδισμένη της εμβόλιμης 35ης αγωνιστικής της Λιγκ 1 ήταν... η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς είδε τη διαφορά της να παραμένει ως έχει, χάρη στην ήττα της Σκάνθορπ από την Γουίμπλεντον!  



«Σοκ» για Σκάνθορπ!

Οι «άιρονς» ηττήθηκαν εντός έδρας με 1-2, δίχως να εκμεταλλευτούν το γεγονός πως οι πρωτοπόροι δεν αγωνίστηκαν σήμερα. Έτσι η διαφορά παρέμεινε στους επτά βαθμούς μετά από 34 ματς και για τις δύο ομάδες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής, έχασε την ευκαιρία η Μπόλτον να πλησιάσει περισσότερο τις Σκάνθορπ και Φλίτγουντ, καθώς παραχώρησε ισοπαλία στη Μπρίστολ Ρόβερς με 1-1 εντός έδρας.

Το πιο χορταστικό ματς έγινε ανάμεσα σε Σρούσμπερι και Τσάρλτον, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 4-3. Σε τροχιά πλέι οφ παρέμειναν Μπράντφορντ και Μίλγουολ, με τους «μπάνταμς» να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 2-2 απέναντι στην ΜΚ Ντονς, ενώ τα «λιοντάρια» νίκησαν δύσκολα την Πίτερμπρο με 1-0.

Τέλος, τα παιχνίδια Όξφορντ – Φλίτγουντ, Ρότσντεϊλ – Πορτ Βέιλ και Γουόλσολ –Τσέστερφιλντ αναβλήθηκαν λόγω ακαταλληλότητας των αγωνιστικών χώρων των γηπέδων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπράντφορντ 2-2 ΜΚ Ντονς
Μπέρι 2-1 Κόβεντρι
Μίλγουολ 1-1 Πίτερμπρο
Νορθάμπτον 1-2 Όλνταμ
Σκάνθορπ 1-2 Γουίμπλεντον
Σρούσμπερι 4-3 Τσάρλτον
Σουίντον 1-1 Τζίλιγχαμ
Μπόλτον 1-1 Μπρίστολ Ρόβερς