Για την ανατροπή-πρόκριση στο «Γουέμπλεϊ» η Τότεναμ

Να γυρίσει το εις βάρος της 1-0 του πρώτου αγώνα στο Βέλγιο θα επιδιώξει απόψε (23/2, 22:05 ώρα Ελλάδος) η Τότεναμ απέναντι στη Γάνδη, στον επαναληπτικό του «Γουέμπλεϊ» μεταξύ των δύο ομάδων για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ (τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE SPORT 4HD).



Για την ανατροπή-πρόκριση στο «Γουέμπλεϊ» η Τότεναμ

Το Εθνικό Στάδιο της Αγγλίας δεν αποδείχθηκε γούρικο για τα «σπιρούνια», καθώς έπειτα από τις δύο ήττες στα τρία παιχνίδια που έδωσαν εκεί για τον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλείστηκαν από τη συνέχεια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Παρ’ όλα αυτά, το σύνολο του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πέραν της επιθυμίας για διάκριση που έχει στον εν λόγω θεσμό, θέλει να δώσει και μία συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά και την πρόκριση στους «8» του FA Cup, ενώ μία πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ θα έδινε στους Λονδρέζους μια επιπλέον ώθηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην Πρέμιερ Λιγκ, όπου ακόμα βρίσκονται μαθηματικά στο «κυνήγι» του τίτλου απέχοντας 10 βαθμούς από την πρωτοπόρο και συμπολίτισσα Τσέλσι.

Από τη μεριά τους, οι φιλοξενούμενοι, θα παραταχθούν στη βραδινή αναμέτρηση με στόχο να διατηρήσουν πάση θυσία το ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης που τους έδωσε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Η Γάνδη μπορεί να έχει μείνει αρκετά πίσω από τους στόχους της στο βελγικό πρωτάθλημα (8οι στη βαθμολογία, στο μείον τρία από τα πλέι-ογ διεκδίκησης του τίτλου, αλλά στο μείον 14 από την πρώτη, Κλαμπ Μπριζ), ωστόσο, το ενδεχόμενο πρόκρισης απέναντι στην Τότεναμ, δεν θα την ωφελήσει μόνο άμεσα, καθότι αποκλείοντας έναν ισχυρό αντίπαλο θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή της πορεία, αλλά και έμμεσα, μιας και το σύνολο του Χέιν Φανχάεζεμπρουκ θα αποκτήσει άλλον... αέρα και όσον αφορά τις εγχώριες υποχρεώσεις του.

Τον αγώνα θα διευθύνει ο Πορτογάλος διαιτητής, Μανουέλ Ντε Σόουζα.

Τελευταία αγωνιστικά νέα των ομάδων

Τότεναμ: Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό του αριστερό μπακ, Ντάνι Ρόουζ, αλλά και τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό, Έρικ Λαμέλα, αμφότερους λόγω τραυματισμού.

Γάνδη: Ο Χέιν Φανχάεζεμπρουκ δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και έτσι, αναμένεται να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Πιθανές ενδεκάδες

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Φερτόνχεν, Αλντερβέιρελντ, Ντέιβις, Γουανιάμα, Ντεμπελέ, Έρικσεν, Άλι, Σον, Κέιν.

Γάνδη: Κάλινιτς, Ζιγκό, Μίτροβιτς, Ασάρε, Φοκέ, Ντεγέγκερε, Εσίτι, Σαϊέφ, Σιμόν, Μιλίτσεβιτς, Οσόριο.