Συνέχεια στο FA Cup με τα αουτσάιντερ να... καραδοκούν!

Με τις Λίνκολν, Μίλγουολ να δείχνουν χθες (18/2) το... δρόμο, τη Χάντερσφιλντ να παίρνει τη δεύτερη ευκαιρία της και τις Όξφορντ, Γουλβς να κερδίζουν το χειροκρότημα για τη... σθεναρή αντίστασή τους, θα πορευτούν κατά νου οι Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη σημερινή (19/2) συνέχεια των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς οι αντίπαλοί τους Φούλαμ και Μπλάκμπερν αντίστοιχα, θα επιδιώξουν να αγωνιστούν, όπως το έκαναν το Σάββατο οι ομάδες των μικρότερων κατηγοριών.



Συνέχεια στο FA Cup με τα αουτσάιντερ να... καραδοκούν!

Μπορεί τα δύο αυτά παιχνίδια να αποτελούσαν μόλις λίγα χρόνια πίσω δύο δυνατές κόντρες στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, Φούλαμ και Μπλάκμπερν αποτελούν πλέον ομάδες της Τσάμπιονσιπ, τη στιγμή που οι δύο σύλλογοι, τους οποίους φιλοξενούν, είναι δύο ομάδες των υψηλότερων στρωμάτων στη βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας του  «Νησιού».   

Χρονικά προηγείται η λονδρέζικη αναμέτρηση του «Κρέιβεν Κότατζ» (16:00 ώρα Ελλάδος), όπου τα «σπιρούνια» προσδοκούν όχι μόνο να προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού, αλλά να δώσουν και μία... απάντηση μέσα στο γήπεδο της 8ης αυτή τη στιγμή στη δεύτερη κατηγορία συμπολίτισσάς τους για τις δύο πιο πρόσφατες ήττες από τη Λίβερπουλ για την Πρέμιερ και τη Γάνδη για το Γιουρόπα Λιγκ.

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη τους (μετά από Λέστερ, Γουότφορντ, Σεντ Ετιέν) θα κυνηγήσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» μέσα στο «Ίγουντ Παρκ», στον αγώνα που ολοκληρώνει το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου (18:15), απέναντι στους γηπεδούχους «ρόβερς», οι οποίοι θα ήθέλαν από τη μεριά τους κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο να... ξεχάσουν για λίγο το ότι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της Τσάμπιονσιπ αντιμετωπίζοντας το φάσμα του υποβιβασμού στη League One.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας έχει ως εξής:

Κυριακή, 19/2

16:00 Φούλαμ – Τότεναμ

18:15 Μπλάκμπερν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δευτέρα, 20/2

21:55 Σάτον - Άρσεναλ