Βολική ισοπαλία για Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ισόπαλο έμεινε το ντέρμπι κορυφής της League One ανάμεσα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Σκάνθορπ με 1-1, ένα αποτέλεσμα που βολεύει τους γηπεδούχους.



Βολική ισοπαλία για Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Οι «άιρονς» προηγήθηκαν στο 47’ χάρη σε τέρμα του Πάντι Μάντεν, για να απαντήσει ο Μπίλι Σαρπ δύο λεπτά αργότερα. Έτσι η διαφορά των δύο ομάδων παρέμεινε στους πέντε βαθμούς, με τους «μπλέιντς» να έχουν παιχνίδι περισσότερο.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία των πρωτοπόρων η 3η της βαθμολογίας Μπόλτον, καθώς αναδείχθηκε και αυτή ισόπαλη στην έδρα της Μπράντφορντ με 2-2. Έτσι η διαφορά των «γουόντερερς» παρέμεινε στους δύο βαθμούς από την 2η Σκάνθορπ, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο από τους «άιρονς» και δύο από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Με νίκη συνδυάστηκε το ντεμπούτο του Γιακούμπου Αγεγκμπένι με τη φανέλα της Κόβεντρι. Ο έμπειρος Νιγηριανός φορ πέρασε ως αλλαγή στο 70ό λεπτό, χωρίς να σκοράρει στη νίκη των «μπλε» επί της Τζίλιγχαμ με 2-1.

Το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε η Μίλγουολ εκμεταλλεύτηκε κατά κάποιο τρόπο η Σάουθεντ. Μπορεί να αρκέστηκε στην ισοπαλία με τη Νορθάμπτον με 2-2 εντός έδρας, όμως έπιασε στην 6η θέση τα «λιοντάρια» με 60 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Μπράντφορντ 2-2 Μπόλτον
Τσέστερφιλντ 1-2 Μπέρι
Κόβεντρι 2-1 Τζίλιγχαμ
ΜΚ Ντονς 0-1 Φλίτγουντ
Πορτ Βέιλ 1-1 Μπρίστολ Ρόβερς
Ρότσντεϊλ 3-3 Τσάρλτον
Σέφιλντ 1-1 Σκάνθορπ
Σρούσμπερι 2-1 Γουίμπλεντον
Σάουθεντ 2-2 Νορθάμπτον
Γουόλσολ 2-0 Πίτερμπρο
Σουίντον 0-0 Όλνταμ