¶ξια πρόκριση η Μίλγουολ για Ρανιέρι

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο Κλαούντιο Ρανιέρι, μετά τη νέα ήττα από τη Μίλγουολ που άφησε τη Λέστερ εκτός συνέχειας του κυπέλλου Αγγλίας.  



¶ξια πρόκριση η Μίλγουολ για Ρανιέρι

Ο προπονητής των πρωταθλητών θεωρεί πως η ομάδα του ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι, όμως η στιγμή που έκρινε τον αγώνα ήταν η αποβολή της Μίλγουολ. Τότε οι γηπεδούχοι έδειξαν πραγματικό πάθος και έφτασαν στην πρόκριση στην οκτάδα του κυπέλλου.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο Ρανιέρι απέδωσε τα εύσημα στη Μίλγουολ, τονίζοντας πως δίκαια πήρε την πρόκριση: «Είμαι πολύ πογοητευμένος. Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί μέχρι που το παιχνίδι έγινε 10 εναντίον 11. Τότε έπαιξαν καλύτερα από εμάς, με περισσότερο πάθος και καρδιά και άξιζαν τη νίκη».

«Όταν έχουμε την ευκαιρία να πάμε στην επόμενη φάση, πρέπει να κερδίζουμε. Πρέπει να έχουμε πάθος. Όταν μία ομάδα από τη Λιγκ 1 κερδίζει τους πρωταθλητές αναρωτιόμαστε το γιατί και πρέπει να αντιδράσουμε το συντομότερο δυνατό. Ήμασταν καλύτεροι αλλά η Μίλγουολ άξιζε τη νίκη», πρόσθεσε στη συνέχεια.