Στο πλευρό του Ζέσους ο Νεϊμάρ (pic)
Τον καλό του φίλο, Γκάμπριελ Ζέσους, που υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Βαρκελώνη, επισκέφτηκε ο Νεϊμάρ.




Η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να είναι… αθόρυβη μέχρι στιγμής στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά προχωρά σε ανανεώσεις συμβολαίων, σημαντικών παικτών. Μετά τον Ντάιτσι Κάμαντα, οι «αετοί» θέλουν να κρατήσουν τον Ισμάιλα Σαρ μακριά από τους «μνηστήρες». Είναι κομβικός παίκτης, έκανε τρομερό Μουντιάλ και όπως είναι λογικό οι μετοχές του ανεβαίνουν.
Το «σήριαλ» του Ρόδρι με τη Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται και τα μέσα από την Ισπανία, αναφέρουν πως ο MVP Παγκοσμίου Κυπέλλου σκέφτεται μόνο την Ισπανία και τη «βασίλισσα». Αν τον χάσει η Μάντσεστερ Σίτι θα είναι μεγάλη απώλεια, αλλά η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο τον θέλει πάρα πολύ.
Ο Μικάιλο Μούντρικ επέστρεψε για τα καλά στην Τσέλσι μετά την τιμωρία του, για χρήση απαγορευμένης ουσίας, αλλά όπως φαίνεται ίσως θα δοθεί σε κάποια άλλη ομάδα, ώστε να βρει τα πατήματά του. Μια απ’ αυτές, είναι η νεοφώτιστη Κόβεντρι του Λάμπαρντ, η οποία θέλει να παραμείνει στην Premier League και να μην είναι… πυροτέχνημα.
Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να αποκτήσει… βάθος κάτω από τα δοκάρια, γεγονός που την οδήγησε σε πρόταση στη Μαρσέιγ για τον Χερόνιμο Ρούλι. Ο Αργεντίνος τερματοφύλακας, με χρόνια παρουσία στη Ligue 1, ίσως στα 34 του αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο και το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, με τα χρώματα των «πολιτών».