Στο πλευρό του Ζέσους ο Νεϊμάρ (pic)
Τον καλό του φίλο, Γκάμπριελ Ζέσους, που υποβλήθηκε σε επέμβαση στη Βαρκελώνη, επισκέφτηκε ο Νεϊμάρ.




Με ασίστ από τον… τερματοφύλακά της και σκόρερ τον Ντα Σίλβα, η Κόβεντρι άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Premier League και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο, επικρατώντας 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ», με τους γηπεδούχους να μην βρίσκουν τρόπο να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.
Η Χαλ γνώρισε την πρώτη της απώλεια βαθμών στην Premier League, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τη Νιούκαστλ, παρά το πέναλτι που απέκρουσε ο Κωνσταντής Τζολάκης. Την ίδια ώρα, η Έβερτον επικράτησε με 1-0 της Ίπσουιτς και παραμένει αήττητη στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Μπράιτον της αναμέτρηση με αντίπαλο την Άρσεναλ. Η ομάδα του Μπάμπη Κωστούλα, ο οποίος είχε ασίστ και… γκολάρα, επικράτησε με 2-0, συνεχίζοντας την εξαιρετική πορεία. Αντίθετα, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, υπέστη την πρώτη της ήττα για φέτος. Η Μάντσεστερ Σίτι καραδοκεί για να πατήσει πλέον μόνη, στην πρώτη θέση!
Ο Χαράλαμπος Κωστούλας συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις, καθώς μέσα σε μόλις ένα ημίχρονο έχει πετύχει γκολ και έχει μοιράσει ασίστ απέναντι στην Άρσεναλ, με την Μπράιτον να κάνει… ό,τι θέλει στο «Amex»!