Ρανιέρι: «Πληρώνουμε το τίμημα αυτού που πετύχαμε πέρυσι... »

Μόνο για ... χαρές και βραβεύσεις δεν είναι η κατάσταση στη Λέστερ, την οποία ωστόσο εκπροσώπησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι στο Μονακό για να παραλάβει το βραβείο για την ομάδα που εκφράζει το αθλητικό ιδεώδες, με τον Ιταλό να τονίζει πως: «φέτος πληρώνουμε το τίμημα...».  Advertisement
Ρανιέρι: «Πληρώνουμε το τίμημα αυτού που πετύχαμε πέρυσι... »

Ο τεχνικός των «αλεπούδων», δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ξανά τους ποδοσφαιριστές του για το έπος που έγραψαν στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ, όμως, τόνισε πως η φετινή σεζόν είναι πολύ διαφορετική και μοιάζει σαν τίμημα το οποίο πρέπει να πληρώσει η ομάδα, παλεύοντας για ν' αποφύγει τον υποβιβασμό.

«Ήταν εκπληκτικό αυτό που κάναμε πέρυσι και ίσως τελικά πληρώνουμε το τίμημα φέτος. Είμαστε σε μάχη για την επιβίωσή μας, αλλά το δεχόμαστε και το αντιμετωπίζουμε. Ήταν μια υπέροχη χρονιά η περσινή. Ήμασταν όλοι μαζί, όλη η πόλη ήταν στο πλευρό μας, αισθανθήκαμε πως όλος ο κόσμος πας στήριξε και θα ήθελα να ξαναπώ ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους παίκτες μου γι' αυτό που βιώσαμε και πετύχαμε την περσινή σεζόν» ανέφερε ο Κλαούντιο Ρανιέρι.