Χότζον: «Είχαμε αυτοπεποίθηση»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την απόδοση των παικτών του στον αγώνα απέναντι στην Στεάουα Βουκουρεστίου παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ρόι Χότζον. Ο Άγγλος προπονητής είδε με χαρά τους «μη βασικούς» παίκτες που χρησιμοποίησε να παίζουν με αυτοπεποίθηση και πάθος.



Χότζον: «Είχαμε αυτοπεποίθηση»

Οι «κόκκινοι» με την ισοπαλία(1-1) που εξασφάλισαν στην έδρα της Στεάουα προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον όμιλο του Europa League και ο Χότζον τόνισε ενθουσιασμένος:

«Είμαι χαρούμενος κυρίως επειδή η ομάδα είχε την αυτοπεποίθηση να ανταποκριθεί με επιτυχία στο δύσκολο έργο του εκτός έδρας παιχνιδιού στην έδρα της Στεάουα και να φύγει με το αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν. Γνωρίζαμε πως θα ήταν δύσκολη η αποστολή μας, μιας και ήταν η τελευταία ευκαιρία της Στεάουα για να προκριθεί. Ανησύχησα έτσι λίγο για τους παίκτες που έπρεπε να επιλέξω, όμως τα έδωσαν όλα και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Ζητούσα πολλά από εκείνους. Από παίκτες που είχαν ελάχιστες εμφανίσεις ή συμμετοχές κυρίως ως αλλαγή, όπως οι Τζο Κόουλ, Φάμπιο Αουρέλιο, Ράιαν Μπάμπελ, Ντάνι Γουίλσον, Ντάνι Πατσέκο, Τζόντζο Σέλβεϊ. Ήταν κατόρθωμα για όλους».