Ειδήσεις » Championship

06.05.2024 | 15:34

Ο Μπουλούτ, ο Παναθηναϊκός, η Κάρντιφ και η… ανανέωση – Τι συμβαίνει, τι ισχύει και ποια είναι η πρόθεσή του;

Τι συμβαίνει με τον Ερόλ Μπουλούτ και τον Παναθηναϊκό; Υπάρχει το ενδεχόμενο της Ελλάδας στο μυαλό του, σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του με την Κάρντιφ; Και στο τέλος της ημέρας, τι πραγματικά θα ήθελε ο ίδιος; To BN Sports έχει όλες τις απαντήσεις!

05.05.2024 | 16:20

Το βίντεο μίας «κατηγορίας»: Το ποδόσφαιρο είναι η… Μπέρμιγχαμ, ο κόσμος της και το Πλίμουθ – Χαλ! (vid)

Τι μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο… Μοναδική εναλλαγή συναισθημάτων, ακραίες εικόνες, πανηγυρισμούς, δάκρυα, χαρά, λύπη. Και όλα αυτά μαζί. Αυτό ακριβώς βίωσαν οι φίλοι της Μπέρμιγχαμ στη συνάντηση με τη Νόριτς, την στιγμή που νόμιζαν πως η Χαλ σκόραρε κόντρα στην Πλίμουθ και η ομάδα τους παρέμενε στην Championship…

05.05.2024 | 12:13

Ούτε η Άρσεναλ, ούτε η Τσέλσι του έδωσαν χρόνο κι εκείνος πήγε κι ανέβασε την Ίπσουιτς!

Αφού τον θεώρησαν ανέτοιμο για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο κορυφαίο επίπεδο και θέλησαν να τον στείλουν για το «αγροτικό» του, ο Ομάρι Χάτσινσον έκανε... παπάδες στην Ίπσουιτς, την ανέβασε στην Πρέμιερ Λιγκ και «απάντησε» στις Άρσεναλ και Τσέλσι για τις αποφάσεις που πήραν.  

04.05.2024 | 19:38

Το «κουίζ» της ημέρας: Πόσες κούπες έχει σηκώσει ο Τζέιμι Βάρντι με τη Λέστερ; Και όμως, είναι… αλήθεια!

Για τον Τζέιμι Βάρντι, η στιγμή που σήκωσε ως αρχηγός το τρόπαιο της Championship είχε πολύ ξεχωριστή σημασία. «Γεύτηκε» για πρώτη φορά αυτήν τη χαρά, την οποία στο παρελθόν είχαν δύο άλλοι αρχηγοί και… ο ιδιοκτήτης της ομάδας!

04.05.2024 | 16:24

Τελείωσε μία εκπληκτική σεζόν: Η Ίπσουιτς στην Premier League, η Νόριτς στην εξάδα, ποιος υποβιβάστηκε με… νίκη; (vids)

Και κάπου εδώ, η εντυπωσιακή Championship έλαβε τέλος. Η Ίπσουιτς είναι στην Premier League, για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια. Ανεβαίνει μαζί με τη Λέστερ, πανηγυρίζει μία σπουδαία σεζόν και αισθάνεται πως το ποδόσφαιρο είναι ένα… δίκαιο άθλημα. Στην εξάδα η Γουέστ Μπρομ και η Νόριτς, υποβιβάστηκε η Μπέρμιγχαμ με… νίκη, τεράστια σωτηρία για τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και την Πλίμουθ!

01.05.2024 | 00:02

Έναν βαθμό μακριά από την Premier League: Η Ίπσουιτς… έρχεται, τεράστιο «διπλό» με την Κόβεντρι! (vids)

Ένας βαθμός μακριά. Το όνειρο πιο κοντά από ποτέ. Η Ίπσουιτς τα κατάφερε! Είναι στην Championship και αν πάρει έναν βαθμό στην τελευταία αγωνιστική, θα είναι στην Premier League. Επικράτησε με 2-1 της Κόβεντρι εκτός έδρας, το γκολ της… ανόδου ο Μπέργκες στο 69’.

30.04.2024 | 18:20

«Ποιος αγαπά πιο πολύ τη Λέστερ;» - Ίδια δήλωση, τρία χρόνια μετά: Η ατάκα της… σεζόν από τον Βάρντι το 2021!

Μία ατάκα, προ τριετίας, μία απόλυτη αφοσίωση, ο ορισμός της αγάπης, η έννοια του «δεν φεύγω μέχρι να αποσυρθώ». Ο Τζέιμι Βάρντι δεν άφησε ποτέ τη Λέστερ. Και ούτε θα το κάνει. Και δεν ξέχασε ποτέ αυτό που είπε το 2021…

30.04.2024 | 12:29

Ρεσιτάλ πολιτισμού και καζούρας από οπαδούς των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπέρνλι: «Εμείς είμαστε πιο χάλια από εσάς»! (vid)

Το ποδόσφαιρο. Τόσο απλά, τόσο όμορφα, τόσο διασκεδαστικά. Αντίπαλοι οπαδοί να περπατούν παρέα προς το γήπεδο και να φωνάζουν συνθήματα η μια πλευρά προς την άλλη, γελώντας με όσα λένε. Οι φίλοι των Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μπέρνλι παρέδωσαν τα απόλυτα μαθήματα κουλτούρας και αθλητικής παιδείας.