Έσωσε το βαθμό η Μπράιτον!

Η Μπράιτον αρνείται να συμβιβαστεί με την ήττα! Μπορεί να έχανε με 2-0 στο ημίχρονο και να δέχτηκε το τρίτο γκολ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, όμως βρήκε τον τρόπο να αποδράσει με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μπρέντφορντ (3-3) χάρη σε γκολ του Τόμερ Χέμεντ στο 97’!  



Έσωσε το βαθμό η Μπράιτον!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος του αγώνα, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο γκολ, χάρη στα τέρματα του Χότα και του Ντιν.

Η στιγμή όμως που άλλαξε τη ροή του αγώνα ήταν το χαμένο πέναλτι της Μπρέντφορντ στο 60ό λεπτό. Ο Χότα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, όμως ο Στόκντεϊλ είπε «όχι» στην εκτέλεση του Λάσε Βίμπε.

Αυτό έδωσε φτερά στους παίκτες του Κρις Χιούτον, με τη Μπράιτον να φτάνει στην ισοφάριση, χάρη σε τέρματα του Σόλι Μαρτς και του Σέιν Ντάφι στο 75’ και το 78’.

Παρόλα αυτά, το παιχνίδι είχε πολύ δρόμο ακόμα, καθώς η Μπρέντφορντ δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κέρσμπαουμερ έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Μπρέντφορντ, όμως ακόμα δεν είχε τελειώσει τίποτα.

Στο έβδομο λεπτό του έξτρα χρόνου, ο Τόμερ Χέμεντ χάρισε στη Μπράιτον το βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι οι «γλάροι» έφτασαν στους 61 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από την πρωτοπόρο Νιούκαστλ. Αντίθετα, η Μπρέντφορντ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την Μπέρμιγχαμ, μένοντας στους 37.