Ανακοίνωσε και Χούριχαν η Άστον Βίλα!

Μετά τους Τζέιμς Μπρι και Μπίρκιρ Μπγιάρνασον, η Άστον Βίλα γνωστοποίησε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες και την απόκτηση του μέχρι πρότινος αρχηγού της Μπάρνσλεϊ, Κόνορ Χούριχαν.



Ανακοίνωσε και Χούριχαν η Άστον Βίλα!

Ο Ιρλανδός χαφ έτσι, θα εξακολουθήσει να είναι συμπαίκτης με τον Μπρι, καθώς αποτελεί τον δεύτερο ποδοσφαιριστή που αναχωρεί κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο για την πόλη του Μπέρμιγχαμ και για λογαριασμό των «χωριατών» προερχόμενος από τους «τάικς», στους οποίους αγωνιζόταν από το καλοκαίρι του 2014 και πανηγύρισε μαζί τους πέρυσι (2016) την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο 25χρονος μέσος αγωνίστηκε ως βασικός μην χάνοντας ούτε λεπτό και φορώντας το περιβραχιόνιο του «κάπτεν» στα 25 από τα 27 παιχνίδια που έδωσε η προβιβασθείσα από τη Λιγκ 1, Μπάρνσλεϊ, στην Τσάμπιονσιπ προσθέτοντας στο ενεργητικό του 6 γκολ και 12 ασίστ, με την -πρώην πλέον- ομάδα του να βρίσκεται μέχρι στιγμής στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Χούριχαν πραγματοποίησε 3 ακόμη συμμετοχές, πάλι ως βασικός και δίχως να αντικατασταθεί σε Λιγκ Καπ (1) και Κύπελλο Αγγλίας (2) προσφέροντας μία ασίστ στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με την Μπλάκπουλ της Λιγκ 2.

Την επισημοποίηση της συμφωνίας κοινοποίησε η Άστον Βίλα στον επίσημο λογαριασμό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.