Ξανά στη διάθεση της Λίβερπουλ ο Μάτιπ!

Ευχάριστα νέα για τη Λίβερπουλ! Η FIFA απέρριψε την προσφυγή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν, μετά την άρνηση του 25χρονου αμυντικού να ακολουθήσει την αποστολή της εθνικής του στο Κόπα Άφρικα, και έτσι οι «κόκκινοι» μπορούν να υπολογίζουν ξανά στις υπηρεσίες του!  



Ξανά στη διάθεση της Λίβερπουλ ο Μάτιπ!

Έπειτα από περίπου μία εβδομάδα αγωνίας και… αποκλεισμού του ποδοσφαιριστή από την αποστολή της Λίβερπουλ, το θέμα λύθηκε και δικαιώνει πανηγυρικά τους «κόκκινους»!

Όλα ξεκίνησαν από την απόφαση των Καμερουνέζων να καλέσουν τον Μάτιπ στην αποστολή για το Κόπα Άφρικα, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα τον Σεπτέμβριο του 2015!

Όπως είναι λογικό, ο 25χρονος αμυντικός αρνήθηκε να ακολουθήσει τη χώρα του και έτσι η ομοσπονδία του Καμερούν απευθύνθηκε στη διοργανώτρια αρχή ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του ίδιου ή της ομάδας του.

Όσο καιρό η FIFA εξέταζε την υπόθεση, ο Μάτιπ δεν ακολουθούσε την αποστολή της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να χάσει το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον επαναληπτικό Κυπέλλου ενάντια στην Πλίμουθ.

Η αναμονή, ωστόσο, απ' ότι φαίνεται έκανε καλό στους «κόκκινους», οι οποίοι ενημερώθηκαν την Παρασκευή από την Παγκόσμια ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ότι η προσφυγή του Καμερούν απορρίφθηκε, κάτι που σημαίνει έχουν ξανά το δικαίωμα  να υπολογίσουν στις υπηρεσίες του παίκτη.