Επαφές Γουέστ Μπρομ-Γουότφορντ για Ιγκάλο

Σε συζητήσεις βρίσκεται η Γουέστ Μπρομ με τη Γουότφορντ, ώστε να αποκτήσει τον επιθετικό της δεύτερης, Οντιόν Ιγκάλο, όπως μεταφέρουν πηγές από το «Νησί».



Επαφές Γουέστ Μπρομ-Γουότφορντ για Ιγκάλο

Ο Νιγηριανός στράικερ δεν διανύει μέχρι στιγμής φέτος και τη μεγαλύτερη φόρμα του, δεδομένου πως πέρυσι (2015-2016) στο ίδιο χρονικό σημείο του πρωταθλήματος είχε ήδη προλάβει να καταγράψει 14 τέρματα (από τα 16 που πέτυχε συνολικά), ενώ την τρέχουσα σεζόν έχει καταφέρει να βρει μόλις μία φορά το δρόμο προς τα... αντίπαλα δίχτυα σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ (με Γουέστ Χαμ την 4η αγωνιστική) και δύο συνολικά (έβαλε ένα ακόμη γκολ στον αγώνα του Λιγκ Καπ με την Τζίλιγχαμ).

Παρ’ όλα αυτά, οι «μπάγκις» φαίνεται πως βρίσκουν στο πρόσωπό του έναν παίκτη που μπορεί να ενισχύσει στο σύνολο του Τόνι Πιούλις, τόσο το κενό, όσο και τον ανταγωνισμό στην κορυφή της επίθεσης, την οποία πλαισιώνουν προς το παρόν ο Σαλομόν Ροντόν (κυρίως) και οι Χαλ Ρόμπσον-Κανού (εναλλακτικά ως φορ) και Σάιντο Μπεραχίνο (έχει να αγωνιστεί από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη με την πρώτη ομάδα).

Οι δύο σύλλογοι της Πρέμιερ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και μένει να μάθουμε μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα, ποια θα είναι η εξέλιξη στην υπόθεση του Ιγκάλο.