Ανανέωση και διπλάσιες απολαβές για Αντόνιο

Στην επέκταση της συνεργασίας της με τον Μίκαελ Αντόνιο, παράλληλα με το διπλασιασμό των αποδοχών του, προσανατολίζεται η διοίκηση της Γουέστ Χαμ, η οποία βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή.



Ανανέωση και διπλάσιες απολαβές για Αντόνιο

Συγκεκριμένα, το νέο συμβόλαιο που προτείνει ο λονδρέζικος σύλλογος στον 26χρονο παίκτη φέρεται, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα, πως θα έχει διάρκεια 5,5 ετών, ενώ οι εβδομαδιαίες απολαβές του θα ανέρχονται στις 70 χιλιάδες λίρες αντί των 35 με τις οποίες πληρώνεται προς το παρόν, γεγονός που θα τον φέρει ψηλά στη λίστα με τους διαχρονικά καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές στο κλαμπ.

Στη δεύτερη του χρονιά με τη φανέλα των «σφυριών», ο ακραίος χαφ (αλλά και μπακ και εξτρέμ, όταν χρειαστεί) έχει καταγράψει 20 συμμετοχές με 8 γκολ και 4 ασίστ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ και παρότι η ομάδα του δεν διανύει την πορεία που φιλοδοξούσε κατά την έναρξη της τρέχουσας σεζόν, εντούτοις, ο Αντόνιο αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις βασικότερες μονάδες στο σύνολό του Σλάβεν Μπίλιτς.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, οι δύο πλευρές βρίσκονται στο στάδιο των διαπραγματεύσεων και έτσι, αναμένεται να μάθουμε εντός των επόμενων ημερών, ποια θα είναι η εξέλιξη στο εν λόγω ζήτημα.