Έδωσαν απαντήσεις Σίλβα-Ερνάντες κόντρα στην Μπόρνμουθ!

Από την κόλαση του πρώτου εικοσάλεπτου, στην ολοκληρωτική ανατροπή του δευτέρου ημιχρόνου! Ο Μάρκο Σίλβα στηρίχθηκε στο πλάνο του, η Χαλ επέμεινε και εν τέλει επικράτησε της Μπόρνμουθ (3-1) , στο πρώτο παιχνίδι του Πορτογάλου για την Πρέμιερ Λιγκ. Κομβικός για τη γηπεδούχο ομάδα ο Αμπέλ Ερνάντες με δυο γκολ.



Έδωσαν απαντήσεις Σίλβα-Ερνάντες κόντρα στην Μπόρνμουθ!

Άκουσε πολλά τις τελευταίες μέρες, αλλά τουλάχιστον η περιπέτεια της Πρέμιερ Λιγκ αρχίζει με τον ιδανικό τρόπο για τον Πορτογάλο τεχνικό, που είδε την ομάδα του να «βγαίνει» πια από τον πάτο της βαθμολογίας, έχοντας 16 βαθμούς.

Μεγάλο comeback για τον Αμπέλ Ερνάντες, ο οποίος επέστρεψε στη δράση για πρώτη φορά μετά το Νοέμβρη σε αγώνα πρωταθλήματος και πέτυχε τα δυο πρώτα τέρματα των «τίγρεων». Από την άλλη, η... μουδιασμένη Μπόρνμουθ παρέμεινε στους 25.

Το γκολ της Μπόρνμουθ μόλις στο 3ο λεπτό  (ύστερα από εύστοχη εκτέλεση του Στάνισλας και ενώ είχε προηγηθεί ανατροπή του Μαγκουάιρ στον Φρέιζερ), μάλλον την... αποκοίμισε αντί να της δώσει ορμή να τελειώσει από νωρίς το ματς. Απειλώντας ιδίως από στημένες φάσεις αλλά κρατώντας τη μπάλα  ώστε να ελέγχει το ρυθμό του παιχνιδιού, η Μπόρνμουθ δεν έγινε πιο απειλητική, δίνοντας στη Χαλ την ευκαιρία να ανέβει. Αφού απείλησε με τον Σνόντγκας με ένα μακρινό φάουλ (στο 35’), ισοφάρισε τρία λεπτά μετά, με τον Ερνάντες να παίρνει το ριμπάουντ για την ισοφάριση (από σουτ του Χάντλστοουν),  με τον εξουδετερωμένο Μπόρουτς να μην μπορεί να αντιδράσει.

Ο Σίλβα δεν άλλαξε την επιθετική διάταξη της Χαλ και εκείνη ευτύχισε να προηγηθεί, ξανά με τον Ερνάντες. Ο Oυρουγουανός πήρε.. φόρα και στο 50ο λεπτό με ωραίο σουτ από τα αριστερά, περνώντας και τον Μινγκς στην προσπάθεια του, έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους. Ο αμυντικός της Μπόρνμουθ έγινε άθελα του… καταδικαστικός για την ομάδα του, καθώς το σουτ του Χάντλστοουν βρήκε πάνω του πριν καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα για το 3-1. Φανερά αγχωμένη, η Μπόρνμουθ  δεν μπόρεσε να δημιουργήσει καλές προσδοκίες για την «αντεπίθεση» της. Οι προσπάθειες του Πιού να «ανεβάσει» το ρυθμό της ομάδας του από την ώρα που πέρασε αλλαγή δεν ήταν αρκετές ώστε να υπάρξουν προϋποθέσεις κινδύνου στην εστία του Γιακούποβιτς.

Το ντεμπούτο τους με τους γηπεδούχους έκαναν οι Νιάς και Εβάντρο, που ανακοινώθηκαν επίσημα χθες από την ομάδα και αγωνίστηκαν σήμερα στο «KCOM Stadium» ως αλλαγές.

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Χαλ: Γιακούποβιτς, Μαγκουάιρ, Ντόουσον, Ντέιβις, Ρόμπερτσον, Χάντλστοουν, Μέισον (86’ Λίβερμορ), Ντιομάντε, Κλούκας, Σνόντγκρας (77’ Εβάντρο), Ερνάντες (82’ Νιάς)

Mπόρνμουθ: Mπόρουτς, Σμιθ, Κουκ, Μινγκς, Ντάνιελς, Σέρμαν, Άρτερ, Γουίλσιρ, Στάνισλας (69’ Πιού), Φρέιζερ (54’ Κινγκ), Αφόμπε  (54’ Γουίλσον)