Τα 30εκατ. που «αποσυντόνισαν» τον Ντιέγκο Κόστα!

Από τη μία ο «βαρβάτος» τσακωμός του Ντιέγκο Κόστα με τον Αντόνιο Κόντε, από την άλλη η πρόθεση του Ρομάν Αμπράμοβιτς να κρατήσει τον Ισπανό στην Τσέλσι και στη… μέση η φημολογία ότι ο Ισπανός επιθετικός έχει στα χέρια του πρόταση 30εκατ. λιρών ετησίως από την Κίνα! Ένα νέο σίριαλ μόλις ξεκίνησε…  



Τα 30εκατ. που «αποσυντόνισαν» τον Ντιέγκο Κόστα!

Τα αγγλικά Μέσα αντέδρασαν ταυτόχρονα! Η πληροφορία τους ακριβώς η ίδια: Ο Ντιέγκο Κόστα τα «έσπασε» με τον Αντόνιο Κόντε και το ιατρικό τιμ, με αφορμή τη δυσπιστία του προπονητή της Τσέλσι στο πρόβλημα τραυματισμού που υποστήριζε ότι αντιμετωπίζει ο Ισπανός!

Αποτέλεσμα; Ο Ιταλός να τον αφήσει εκτός αποστολής του αγώνα με τη Λέστερ και να τεθεί - όπως χαρακτηριστικά έγραφαν στην Αγγλία- θέμα αποχώρησής του διεθνούς άσου από την ομάδα!

Η «φωτιά» που άναψε το συμβάν… έκατσε σύντομα με την είδηση ότι, κόντρα στη γενικότερη αίσθηση της πιθανής παραχώρησης του παίκτη, ο ισχυρός άντρας των «μπλε», Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να τον αφήσει να φύγει!

Στην όλη υπόθεση, ωστόσο, υπάρχει και μια ακόμη λεπτομέρεια που σε κάποιους λέει πολλά… Ο τσακωμός του Ντιέγκο Κόστα με τον προπονητή του, «αυτόματα» έκοψε εισιτήριο στον μάνατζέρ του, Χόρχε Μέντες, για ταξίδι στην Κίνα, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες των  προηγούμενων ημερών περί ενδιαφέροντος των Ασιατών… Μάλιστα, λέγεται ότι ο Ισπανός επιθετικός έχει ήδη δεχτεί προσφορά από κινεζική ομάδα με ετήσιες απολαβές 30εκατ. λίρες, ποσό που εκτιμάται ότι έχει… αποσυντονίσει τον ποδοσφαιριστή!

Όπως γράψαμε και παραπάνω, το σίριαλ μόλις ξεκίνησε και θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε την κατάληξη του…