Χαμός με Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι!

Από το πουθενά… μπάχαλο η Τσέλσι! Ο Ντιέγκο Κόστα τσακώθηκε με τον Αντόνιο Κόντε και το ιατρικό τιμ, οι οποίοι δεν πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του για τραυματισμό και τα αγγλικά Μέσα έχουν φτάσει στο σημείο να θέσουν σοβαρότατο θέμα αποχώρησης του Ισπανού επιθετικού!  



Χαμός με Ντιέγκο Κόστα στην Τσέλσι!

Πάνω που όλα έμοιαζαν ιδανικά στην Τσέλσι, ήρθε το σημερινό συμβάν με τον Ντιέγκο Κόστα να… ταρακουνήσει για τα καλά τα αποδυτήρια! Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ο Ισπανός επιθετικός συνέχισε να διαμαρτύρεται για ενοχλήσεις στο κάτω μέρος της πλάτης, όμως το ιατρικό τιμ θεώρησε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Ο Ισπανός άρχισε να… φορτώνει και εν τέλει ξέσπασε μόλις ενημερώθηκε ότι ο Αντόνιο Κόντε τέθηκε με το μέρος των μελών του ιατρικού τιμ! Το αποτέλεσμα; Ο διεθνής άσος έμεινε εκτός αποστολής του αυριανού (14/1) ματς με τη Λέστερ και, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, το μέλλον του στην ομάδα κρίνεται αβέβαιο!

Μάλιστα, πληροφορίες της «Daily Mail» αναφέρουν ότι οι εκπρόσωποι του παίκτη βρίσκονται ήδη στην Κίνα και αναζητούν προτάσεις για τον πελάτη τους, ευελπιστώντας σε άμεση μετακίνησή του στην Ασία!

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Κόντε… διατυμπάνιζε για το επίτευγμά του να «μεταμορφώσει» φέτος τον ιδιόρρυθμο επιθετικό, αλλά και τις σκέψεις της διοίκησης να του προσφέρει νέο συμβόλαιο συνεργασίας!