Φέυγουν αλλά υπό προϋποθέσεις οι Σνάιντερλιν-Ντεπάι

Διόλου αρνητικός στο ενδεχόμενο της αποχώρησης των Μόργκαν Σνάιντερλιν και Μέμφις Ντεπάι εμφανίζεται ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας ωστόσο πως απαραίτητη προϋπόθεση για αυτό θα είναι ο ερχόμος μιας ικανοποιητικής οικονομικά πρότασης και με τη μορφή αγοράς των δυο παικτών. 



Φέυγουν αλλά υπό προϋποθέσεις οι Σνάιντερλιν-Ντεπάι

To... σίριαλ των μεταγραφικών σεναρίων για τους Μέμφις Ντεπάι και Μόργκαν Σνάιντερλεν συνεχίζεται, ο Ζοσέ Μουρίνιο πάντως φρόντισε να βάλει «φρένο» σε αυτά και σε όσα γράφονται, λέγοντας πως οι εν λόγω παίκτες δεν θα εγκαταλείψουν το Μάντσεστερ αν πρωτίστως δεν έρθει η κατάλληλη πρόταση. 

Παράλληλα, ο Πορτογάλος διέψευσε καθε πιθανότητα αποχώρησης τους με την μορφή του δανεισμού. 

«Η κατάσταση τους είναι ακριβώς η ίδια. Θα τους επιτρέψω να φύγουν από την ομάδα αν έρθει η κατάλληλη πρόταση. 

Μέχρι αυτή την στιγμή όμως, δεν θα γίνει αυτό. Αν είναι αυτή μια καλή κατάσταση; Όχι. Γιατί όχι; Eπειδή δεν τους θεωρώ αυτή τη στιγμή ως βάσιμες επιλογές. Σε φυσιολογικές συνθήκες, θα επιλέγονταν για το αυριανό ματς (με την Ρέντινγκ για το Κύπελλο Αγγλίας) και δεν είναι, διότι ακόμα περιμένουμε. 

Πριν δυο εβδομάδες φαινόταν σίγουρο, τώρα δεν υπάρχει καμία πιθανότητες αφού δεν έχουμε καμία προσφορά που να είναι αντίστοιχη της ποιότητας που έχουν οι δυο παίκτες», ήταν τα όσα ανέφερε ο Ζοσέ Μουρίνιο.