Κούμαν: «Κοιτάμε παίκτες, μα μπούρδες οι πιο πολλές φήμες»

Ανοησίες θεωρεί ο προπονητής της Έβερτον, Ρόναλντ Κούμαν, την πλειοψηφία των ειδήσεων που βγαίνουν σχετικά με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του, ωστόσο, όπως επισήμανε και στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αυριανό (30/12) αγώνα με τη Χαλ, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έχει αρχίσει να εξετάζει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.



Κούμαν: «Κοιτάμε παίκτες, μα μπούρδες οι πιο πολλές φήμες»

Ειδικότερα, ο Ολλανδός τεχνικός δήλωσε: «Δουλεύουμε πάνω στην ενίσχυση της ομάδας, έχουμε εντοπίσει κάποιους στόχους, όμως είναι κάτι που θα κρατήσουμε για εμάς. Από τις φήμες που διαδίδονται, αρκετές ισχύουν, οι περισσότερες όμως, είναι μπούρδες»!

Ο 53χρονος κόουτς των «ζαχαρωτών» ρωτήθηκε ακόμη μία φορά για τον Ρος Μπάρκλεϊ, τον οποίο πέρασε ως αλλαγή στο προηγούμενο ματς με τη Λέστερ (στο 75’ αντί του Μιραλάς), για τον οποίο απάντησε:

«Θα ήταν καλύτερο να μην μιλάμε όλη την ώρα για εκείνον. Έχουμε κι άλλες αλλαγές στον πάγκο. Κάποιες φορές φταίω κι εγώ που δεν προστατεύω τον εαυτό μου, επειδή δεν είμαι ίσως καλός ηθοποιός και είμαι υπερβολικά ειλικρινής με τις σκέψεις που αφορούν τους παίκτες μου, οπότε δεν θα ξανακάνω κάποιο σχόλιο», ενώ σχολιάζοντας την επικείμενη αντίπαλο της Έβερτον, μόνο εφησυχασμένος δεν παρουσιάστηκε από το γεγονός πως οι «τίγρεις» είναι «ουραγοί» στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ, καθώς είπε:

«Το πιο επικίνδυνο πράγμα είναι να περιμένει ο κόσμος τη νίκη σε ένα τέτοιο ματς. Η Πρέμιερ Λιγκ είναι απρόβλεπτη και για αυτό, αποφεύγω να κοιτάω το βαθμολογικό πίνακα. Όταν η Χαλ έπαιξε με τη Σίτι, το ματς ήταν 0-0 μέχρι το 70’ και μάλιστα η Σίτι δεν έκανε πολλές ευκαιρίες εναντίον τους, ενώ και με τη Γουέστ Χαμ έχασαν 1-0, όμως ήταν καλύτεροι. Αυτό μας δείχνει ότι δεν πρέπει να επικεντρωνόμαστε στη θεση που έχει ο αντίπαλος στη βαθμολογία».