Ακάθεκτη η Ντέρμπι!

Στην αναμέτρηση του «Πράιντ Παρκ» που «έριξε» την αυλαία του πρώτου μισού για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας (23η αγωνιστική από τις 46), η γηπεδούχος Ντέρμπι Κάουντι επικράτησε με 1-0 της Μπέρμιγχαμ, χάρη στο γκολ-πέναλτι του Άγγλου διεθνή επιθετικού, Ντάρεν Μπεντ, στο 64ο λεπτό.



Ακάθεκτη η Ντέρμπι!

Με το αποτέλεσμα αυτό, «τα κριάρια» επέκτειναν το αήττητο σερί τους στα εννέα συνεχόμενα παιχνίδια (8 νίκες και 1 ισοπαλία), και ειδικότερα, στην όγδοη νίκη τους στους τελευταίους εννιά αγώνες!

Έτσι, παρά το πολύ κακό ξεκίνημα στην αρχή της χρονιάς, η πρόσληψη του Στιβ ΜακΚλάρεν στον πάγκο της Ντέρμπι Κάουντι φαίνεται πως έδωσε άλλον... αέρα στην ομάδα, η οποία πλέον απέχει μόλις έναν βαθμό από την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Στον αντίποδα, το σύνολο του Τζιανφράνκο Τζόλα απομακρύνθηκε με την ήττα αυτή κατά έξι βαθμούς από τις προνομιούχες θέσεις των πλέι-οφ ανόδου, αποδεικνύοντας παράλληλα, πως ο Δεκέμβριος δεν... ταιριάζει στους «μπλε», μιας και αυτή ήταν η τέταρτη ήττα τους στα πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει το μήνα αυτόν για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της χώρας.