Championship: Ντέρμπι κορυφής

Η πρωτοπόρος ΚΠΡ υποδέχεται τη δεύτερη Κάρντιφ με τις ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση δύο βαθμών. Οι «ρέιντζερς» έχουν την πιο δυνατή έδρα μέχρι σήμερα στη σεζόν, όμως βρίσκουν απέναντί τους την ομάδα με την καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή στην κατηγορία, οπότε η μάχη στο «Λόφτους Ρόουντ» αναμένεται σφοδρή.



Championship: Ντέρμπι κορυφής

ΚΠΡ – ΚΑΡΝΤΙΦ

ΚΠΡ: Με τον Αντέλ Ντααράμπτ να κινεί εκ νέου τα νήματα η ΚΠΡ δεν συνάντησε δυσκολίες να επιστρέψει στις επιτυχίες στο ματς με την Πρέστον και να πάει ως πρωτοπόρος στο ντέρμπι. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός είναι... ο Μέσι των «ρέιντζερς» και τουλάχιστον μέσα στο «Λόφτους Ρόουντ» τους κάνει πανίσχυρους. Επιστρέφει στην αποστολή έπειτα από απουσία μίας αγωνιστικής ο πολύ καλός μέσος Σον Ντέρι, ενώ τιμωρία τριών αγωνιστικών εξέτισε ο δεξιός μπακ Μπράντλεϊ Ορ. Κάποιο νέο πρόβλημα με τραυματισμούς ή απουσίες δεν προέκυψε, οπότε ο Νιλ Γουόρνοκ δεν υπολογίζει μόνο στους γνωστούς μακροχρόνια απόντες.

Κάρντιφ: Κατώτερη του αναμενομένου παρουσιάστηκε η Κάρντιφ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Νότιγχαμ Φόρεστ και δεν απέφυγε την ήττα. Οι Ουαλοί δεν είχαν σε καλή μέρα τους επιθετικούς τους, που συνήθως προβληματίζουν τις αντίπαλες άμυνες, και έκαναν «δώρο» και τα δύο γκολ στον αντίπαλο. Ανάλογη συμπεριφορά θα... τιμωρηθεί και στο Λονδίνο. Μία ίωση ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες αρκετούς παίκτες της Κάρντιφ, ωστόσο ο Ντέιβ Τζόουνς ελπίζει να έχει πρακτικά πλήρη αποστολή στη διάθεσή του. Ο εξτρέμ Κρις Μπερκ και ο αμυντικός Λι Νέιλορ απουσίασαν από το προηγούμενο παιχνίδι, ενώ τραυματίες αποχώρησαν ο ΜακΝότον (αμυντικός) και ο Μπλέικ (αμυντικός). Ολοι τους θα περάσουν από τεστ ετοιμότητας.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: 0-1

2008/09: 1-0

2007/08: 0-2

2006/07: 1-0

2005/06: 1-0

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ

Κρίσταλ Πάλας: Με δύο πέναλτι εις βάρος της ομάδας του και ένα γκολ οφσάιντ, ο Τζορτζ Μπέρλι έχει κάθε λόγο να εκφράζει τα παράπονά του για τη διαιτησία μετά την ήττα από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο τεχνικός της Κρίσταλ Πάλας, ο οποίος είδε την ομάδα του να τελειώνει το συγκεκριμένο ματς με παίκτη λιγότερο, είδε το νικηφόρο σερί των «αετών» να σταματά, αλλά ευελπιστεί ότι σήμερα θα έρθει το «τρίποντο». Ο έμπειρος αμυντικός και αρχηγός Πάντι ΜακΚάρθι τραυματίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι και θα μείνει εκτός για δύο εβδομάδες. Εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο έτερος στόπερ, Αντονι Γκάρντνερ, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Ο μέσος Οουεν Γκάρβαν ξεκινά ποινή δύο αγωνιστικών, όμως επιστρέφει ο σημαντικότατος μεσοεπιθετικός, Ντάρεν Αμπροουζ. Επέστρεψε με τις ρεζέρβες ο εξτρέμ Σκάνελ, αλλά ακόμα είναι ανέτοιμος.

Ντονκάστερ: Ο Τζέιμς Χέιτερ σκόραρε για πέμπτη φορά στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια, όμως το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να δώσει στην Ντονκάστερ μία σπουδαία νίκη κόντρα στη Σουόνσι, με τους Ουαλούς να ισοφαρίζουν στο φινάλε. Εντούτοις, οι «ρόβερς» έπαιξαν και πάλι καλό ποδόσφαιρο και επιβεβαίωσαν ότι μπορούν να προβληματίσουν κάθε αντίπαλο στην κατηγορία. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός Ντένις Σόουζα αποκτήθηκε πρόσφατα και είναι πλέον έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του, ενώ πλέον έχει αποθεραπευθεί πλήρως και ο πολύ καλός επιθετικός Μπίλι Πέιντερ. Ο Σιν Ο'Ντρισκολ ενισχύεται ακόμα περισσότερο, έχοντας ξανά στη διάθεσή του τους κεντρικούς αμυντικούς Λόκγουντ και Μάρτις. Εκτός συνεχίζουν οι 4-5 γνωστοί μακροχρόνια τραυματίες.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: 0-3

2008/09: 2-1

2007/08: -

2006/07: -

2005/06: -

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ – ΧΑΛ

Μίντλεσμπρο: Μονάδες στη Μίντλεσμπρο υπάρχουν αξιόλογες. Το θέμα είναι πώς ο Τόνι Μοουμπρέι θα μπορέσει να βοηθήσει τους πολύ καλούς παίκτες που έχει να γίνουν ομάδα. Η Μπόρο έχασε και το εντός έδρας παιχνίδι με τη Μίλγουολ, σε ένα ματς που φάνηκε πως ο Σκωτσέζος τεχνικός δεν έχει το... μαγικό ραβδάκι που θα τη μεταμορφώσει σε μικρό χρονικό διάστημα. Εξαιρετικά αμφίβολος για τους γηπεδούχους είναι ο ηγέτη της μεσαίας γραμμής Γκάρι Ο'Νιλ. Εντούτοις, επιστρέφει ο συνήθως βασικός γκολκίπερ Ντάνι Κόιν και θα δώσει «μάχη» με τον νεαρό Τζέισον Στιλ για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο μέσος Κέβιν Τόμσον δεν έχει αποθεραπευθεί ακόμα πλήρως, κάτι που ισχύει και για τον αμυντικό Στίβεν ΜακΜάνους. Οι δύο τελευταίοι φυσικά δεν υπολογίζονται, μαζί με ακόμα τέσσερις μακροχρόνια απόντες.

Χαλ: Επειτα από πέντε ανεπιτυχείς προσπάθειες η Χαλ επέστρεψε στις νίκες μπροστά στο κοινό της. Πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Ιπσουιτς και έπειτα από πάρα πολύ καιρό σημείωσε δύο διαδοχικές επιτυχίες. Ωστόσο, ο Νάιτζελ Πίρσον παραδέχθηκε πως οι «τίγρεις» έχουν λίγες επιλογές από τη μέση και μπροστά, γι’ αυτό και προχώρησε στον δανεισμό του νεαρού μεσοεπιθετικού Κάμερον Στιούαρτ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Καλές πιθανότητες επιστροφής έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές έχει ο ΜακΣέιν (αμυντικός), ενώ ο Πίρσον ευελπιστεί ότι και ο δανεικός από τη Λίβερτπουλ, Ντάνιελ Αγιάλα, θα ξεπεράσει έγκυρα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο εκτός παραμένουν οι μακροχρόνια τραυματίες επιθετικοί Φόλαν και Φάγκαν και ο εξαιρετικός μέσος, Τζίμι Μπούλαρντ.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: -

2008/09: 3-1

2007/08: -

2006/07: -

2005/06: -

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ

Μπάρνσλεϊ: Στα... ίσα της ήρθε η Μπάρνσλεϊ στα τελευταία παιχνίδια. Ξαναβρήκε την καλή οργάνωση που είχε στα πρώτα ματς, νίκησε και την Πόρτσμουθ και έφτασε τις τρεις διαδοχικές επιτυχίες στα ισάριθμα τελευταία ματς. Το θετικό για την ομάδα του Μαρκ Ρόμπινς είναι ότι δείχνει πως μπορεί να προσαρμόζεται και να ανταποκρίνεται σε αγώνες με διαφορετικές απαιτήσεις. Ο 41χρονος τεχνικός πρέπει να βρει λύση για να καλύψει το κενό που αφήνει στη μεσαία γραμμή η απουσία του τιμωρημένου Νέιθαν Ντόιλ. Το πόστο διεκδικούν ο Μπάτερφιλντ και ο Αρισμέντι. Κάποιο άλλο νέο πρόβλημα δεν υπάρχει για τους γηπεδούχους δεν υπάρχει, όμως παραμένουν χωρίς τρεις μακροχρόνια τραυματίες.

Γουότφορντ: Ούτε την περασμένη εβδομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες η Γουότφορντ και παρέμεινε για έκτη αγωνιστική χωρίς «τρίποντο». Σε αυτό το διάστημα οι «σφήκες» βρίσκουν τον τρόπο να ανταποκρίνονται επιθετικά, ωστόσο στην άμυνα δεν ισχύει το ίδιο, μια και έχουν δεχθεί γκολ και στους οκτώ τελευταίους αγώνες. Εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει ο αρχηγός Τζον Εστάς (μέσος) και ουσιαστικά τα προβλήματα για τον Μάλκι Μακάι έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: 1-0

2008/09: 2-1

2007/08: 3-2

2006/07: -

2005/06: -

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ.

Μπρίστολ Σίτι: Σαν να έχει αρχίσει να συνέρχεται η Μπρίστολ Σίτι, η οποία ξεπέρασε άμεσα την ήττα από τη Λιντς. Οι «ρόμπινς» δυσκολεύτηκαν για ένα ημίχρονο απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο όπως η Λέστερ, ωστόσο στο δεύτερο μέρος είχαν τις απαντήσεις. Το σημερινό ματς αποτελεί μία πολύ καλή ευκαιρία για να δείξουν ότι έχουν αλλάξει επίπεδο. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Τζον Στεντ, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν τη σέντρα. Δεδομένα εκτός πλάνων βρίσκεται ο αρχηγός Λούις Κάρι (αμυντικός), ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό από το ματς με τη Λιντς, πριμ δύο εβδομάδες.

Σέφιλντ Γιουν.: Με σημαντική βοήθεια από τον ρέφερι της αναμέτρησης η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πήρε το ματς με την Κρίσταλ Πάλας, κάτι που αν μη τι άλλο θα βοηθήσει πολύ στην ψυχολογική ανάταση των παικτών. Αυτή ήταν μόλις η τρίτη φετινή εντός έδρας νίκη για τις «λεπίδες» και η πρώτη από τις 18 Σεπτεμβρίου. Χωρίς τον τιμωρημένο βασικό επιθετικό Ντάνιελ Μπογκντάνοβιτς θα αγωνιστεί η Γιουνάιτεντ. Ο φορ από τη Μάλτα πέτυχε το γκολ της νίκης απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, όμως αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις και ξεκινά ποινή τριών αγωνιστικών. Ο Σπιντ εξακολουθεί να μην υπολογίζει τον επιθετικό Τζέιμι Γουόρντ.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: 2-3

2008/09: 0-0

2007/08: 2-0

2006/07: -

2005/06: -

ΠΡΕΣΤΟΝ – ΜΙΛΓΟΥΟΛ

Πρέστον: Ενα βαθμό στα πέντε τελευταία παιχνίδια συγκέντρωσε η ομάδα του, ωστόσο ο Ντάρεν Φέργκιουσον εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να κρατήσει την Πρέστον μακριά από τις περιπέτειες. Οι «λιλιγουάιτς» έχασαν σχετικά εύκολα από την ΚΠΡ και παρ' ότι ο Φέργκιουσον, ως όφειλε, ανέλαβε τις ευθύνες, τα σημαντικά αμυντικά λάθη εξακολουθούν να «σκοτώνουν» την Πρέστον. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο νεαρός αμυντικός Λίον Κορτ, που αποκτήθηκε δανεικός από τη Μπέρνλι. Εντούτοις, ο αρχηγός Κάλουμ Ντέιβιντσον (αμυντικός) και ο Πολ Κουτς (μέσος) παραμένουν τραυματίες. Πάντως, γυρίζει στην αποστολή ο μέσος Μπάρι Νίκολσον και εξέτισε την τιμωρία του ο βασικός εξτρέμ Κιθ Τρίσι.

Μίλγουολ: Βαθιά «ανάσα» πήραν στη Μίλγοουλ, αφού έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές γεύτηκαν τη χαρά της νίκης. Τα «λιοντάρια» πήραν ένα πολύ σημαντικό «διπλό» στην έδρα της Μίντλεσμπρο, δείχνοντας ότι μπορούν και μακριά από το «Ντεν», και σήμερα, απέναντι σε έναν αντίπαλο με κοινές επιδιώξεις, έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν ότι αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν «πυροτέχνημα». Σε μία προσθήκη που μπορεί να αποδειχθεί σημαντική συνέχεια προχώρησε η Μίλγουολ, παίρνοντας τον Τζος ΜακΚουόιντ. Ο νεαρός φορ, που ήρθε δανεικός από τη Μπόρνμουθ (σ.σ. με οψιόν αγοράς τον Γενάρη), έχει σημειώσει 12 γκολ φέτος, μεταξύ των οποίων και δύο χατ τρικ σε διάστημα μίας εβδομάδας. Πάντως, αμφίβολη παραμένει η παρουσία του επιθετικού Λίσμπι και οι εξτρέμ Χάκετ, Σχόφιλντ. Στην αποστολή και στην ενδεκάδα επιστρέφει ο αριστερός μπακ Σκοτ Μπάρον.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: -

2008/09: -

2007/08: -

2006/07: -

2005/06: 2-0

ΡΕΝΤΙΝΓΚ – ΛΙΝΤΣ

Ρέντινγκ: Κάτι περισσότερο ήθελε από το ματς με τη Γουότφορντ ο τεχνικός της Ρέντινγκ, Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ, όμως οι παίκτες του δεν του έκαναν το χατίρι. Οχι γιατί δεν προσπάθησαν όσο χρειαζόταν, αλλά επειδή σε ακόμα ένα ματς δεν ήταν αποτελεσματικοί όταν είχαν τις ευκαιρίες. Ο κεντρικός αμυντικός Ματ Μιλς συμπλήρωσε κάρτες και θα πρέπει να βρεθεί ο αντικαταστάτης του, ενώ το ντεμπούτο του ενδέχεται να κάνει ο δανεικός μέσος Μικέλε Λέιγκερτγουντ, ο οποίος ήρθε από την Κρίσταλ Πάλας. Από τεστ ετοιμότητας θα περάσει ο έμπειρος αμυντικός Ιαν Χαρτ. Μακροχρόνια τραυματίας Ινγκίμαρσον (αμυντικός), όπως και ο μέσος Γκούναρσον.

Λιντς: Ορθια και μέσα στη δυνατή έδρα της Νόριτς έμεινε η Λιντς, με τον Σάιμον Γκρέισον να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Τα «παγόνια» διεύρυναν τα αήττητο σερί τους σε πέντε αγωνιστικές, αλλά φυσικά αν θέλουν να κοιτάξουν ψηλότερα δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Ακόμα έξι εβδομάδες εκτός δράσης αναμένεται να μείνει ο ηγέτης Ρίτσαρντ Νέιλορ (μέσος), αφού υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο. Πλην αυτού και του μακροχρόνια τραυματία στόπερ Κίσνορμπο ο Γκρέισον έχει πρακτικά πλήρη αποστολή στη διάθεσή του

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: -

2008/09: -

2007/08: -

2006/07: -

2005/06: 1-1

ΣΚΑΝΘΟΡΠ – ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Σκάνθορπ: Για ακόμα ένα παιχνίδι η Σκάνθορπ βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ από νωρίς και δεν απέφυγε την ήττα από την Ντέρμπι. Οι «άιρονς» δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση, μια και προέρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, έχοντας δεχθεί συνολικά σε αυτό το διάστημα 12 γκολ. Οι γηπεδούχοι ενισχύονται με τις επιστροφές του Σαμ Τόγκγουελ (μέσος) και Εντι Νόλαν (αμυντικός). Ο πρώτος ξεπέρασε τον τραυματισμό στον γόνατο που τον κράτησε μακριά από τα τρία τελευταία παιχνίδια και ο δεύτερος στον αστράγαλο, λόγω του οποίου δεν έπαιξε στο τελευταίο ματς. Εκτός μέχρι τον Ιανουάτιο βρίσκεται ο Ρέινς (αμυντικός), ενώ εκτός είναι και οι Κόλινς (μέσος) και Μίρφιν (αμυντικός). Ανέτοιμος θεωρείται ο εξτρέμ Γκάρι Τόμπσον, εντούτοις θα βρει μία θέση στον πάγκο.

Κόβεντρι: Πριν την πάρει για τα καλά η κάτω βόλτα, η Κόβεντρι πρόλαβε να... πατήσει φρένο. Οι «γαλάζιοι ουρανοί» σταμάτησαν ένα σερί τριών ηττών, κερδίζοντας το ντέρμπι με την Μπέρνλι, χωρίς μάλιστα να πιάσουν ιδιαίτερα υψηλή απόδοση. Αν και, όπως υποστήριξε ο Μποθρόιντ: «Εχουμε παίξει πολύ καλύτερα στο παρελθόν και έχουμε χάσει». Χωρίς νέα προβλήματα προετοιμάστηκε η Κόβεντρι, ενώ ο πλάγιος μέσος Ντέιβιντ Μπελ ελπίζει ότι θα βρει τουλάχιστον μία θέση στον πάγκο, έχοντας επιστρέψει πρόσφατα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ωστόσο, εκτός πλάνων εδώ και αρκετό καιρό παραμένουν οι Τέρνερ (αμυντικός), Κλίνγκαν (μέσος) και Ο’Χάλοραν (αμυντικός).

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: 1-0

2008/09: -

2007/08: 2-1

2006/07: -

2005/06: -

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΝΤΕΡΜΠΙ

Μπέρνλι: Η απόδοση της Μπέρνλι δεν συνάδει με τα αποτελέσματά της και αυτό είναι το σπουδαιότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Μπράιαν Λόους. Ο τεχνικός των «κλάρετς» είδε τους παίκτες του να είναι αρκετά καλοί στο ντέρμπι με την Κόβεντρι αλλά να χάνουν και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μάλλον πρέπει να ενισχύσει την ομάδα του τον Γενάρη. Ο νεαρός επιθετικός Τζον Γκιντέτι αποκτήθηκε δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι και έχει αρκετές πιθανότητες να βρει θέση και στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα αμφιβολίες υπάρχουν σχετικά με τη συμμετοχή του Ντάνι Φοξ (αμυντικός) και οριστικά εκτός βρίσκονται οι Πάτερσον (επιθετικός) και Ιγκλς (μέσος).

Ντέρμπι: Ποιος θα το περίμενε ότι με αυτή την εικόνα που έδειχνε στο ξεκίνημα της σεζόν η Ντέρμπι θα ήταν σε θέση να σπάει ρεκόρ; Κι όμως, με το 3-2 επί της Σκάνθορπ... έσπασαν τα κοντέρ, σημειώνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία τους έξι διαδοχικές νίκες στο «Πράιντ Παρκ». Η βαθμολογική συγκομιδή των «κριαριών» έπειτα από 18 αγωνιστικές είναι άκρως ικανοποιητική και τους δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Επιστρέφει στην αποστολή της Ντέρμπι ο χρήσιμος μέσος Τζέιμς Μπέλι, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική απουσίασε για πρώτη φορά φέτος. Δεν υπολογίζεται για τη σημερινή αναμέτρηση ο αριστερός μπακ Γκάρεθ Ρόμπερτς, ο οποίος πρέπει να εκτίσει τιμωρία μίας αγωνιστικής.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: -

2008/09: 3-0

2007/08: -

2006/07: 0-0

2005/06: 2-2

ΝΟΡΙΤΣ – ΙΠΣΟΥΙΤΣ

Νόριτς: Σε άσχημη περίοδο βρίσκεται η Νόριτς, η οποία έφτασε τους πέντε αγώνες χωρίς νίκη. Ισως η «κοιλιά» που κάνουν τα «καναρίνια» είναι δικαιολογημένη για μία ομάδα που μόλις επέστρεψε στην κατηγορία, αλλά δεν πρέπει η απώλεια να γίνει συνήθεια. Στο ντέρμπι της Ιστ Ανγκλια οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν στον πάγκο τους τον προπονητή Πολ Λάμπερτ, ο οποίος ξεκινά να εκτίει ποινή δύο αγωνιστικών. Χωρίς τον Κόρι Σμιθ αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι η Νόριτς και ο 19χρονος μέσος θα περάσει από τεστ ετοιμότητας σήμερα. Αντίθετα, θέση στην ενδεκάδα θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Χένρι Λάνσμπερι, που αποκτήθηκε δανεικός από την Αρσεναλ αυτή την εβδομάδα. Εκτός πλάνων παραμένουν εδώ και καιρό οι γνωστοί πέντε μακροχρόνια τραυματίες της Νόριτς.

Ιπσουιτς: Ως μία καλή ευκαιρία να επιστρέψει η Ιπσουιτς στις επιτυχίες και ο ίδιος να εξιλεωθεί στα μάτια των οπαδών βλέπει το ντέρμπι ο Ρόι Κιν. Απογοητευμένος από τις τρεις διαδοχικές ήττες, ο τεχνικός των «τράκτορ μπόις» προχώρησε στην απόκτηση του καλού φορ Ρόρι Φάλον από την Πλίμουθ και του δεξιού μπακ Ζουίφερλουν από τη Γουέστ Μπρόμιτς. Αμφότεροι έχουν πολύ καλές πιθανότητες να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους. Ενα μεγάλο διάστημα αγωνιστικής αδράνειας ξεκινά ο αρχηγός Γκάρεθ ΜακΟλι (), ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αχίλλειο, ενώ μέχρι πέντε εβδομάδες εκτός δράσης ενδέχεται να μείνει ο μέσος Χάιαμ. Δεν υπολογίζεται ούτε ο αριστερός μπακ Μαρκ Κένεντι, όπως και ο πιτσιρικάς επιθετικός Γουίκχαμ.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2009/10: -

2008/09: 2-0

2007/08: 2-2

2006/07: 1-1

2005/06: 1-2