Σινκλέρ: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο ''Old Firm''»

Πανέτοιμος για την επίσκεψη της Σέλτικ στο «Άιμπροξ», έδρα της μισητής αντιπάλου Ρέιντζερς, εμφανίζεται ο Σκοτ Σινκλέρ.  



Σινκλέρ: «Εκπληκτική η ατμόσφαιρα στο ''Old Firm''»

Ο 27χρονος επιθετικός των «Καθολικών» ανυπομονεί για την επίσκεψη στο σπίτι των «Διαμαρτυρόμενων» στις 31 Δεκεμβρίου. Η Ρέιντζερς θα έχει την δυνατότητα να υποδεχτεί τη μισητή αντίπαλο για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της στη Σκωτσέζικη Πρέμιερ Λιγκ.

Η αναβίωση του ιστορικού ντέρμπι του «Old Firm» είναι από μόνη της σπουδαίο γεγονός, όμως ο Σινκλέρ περιμένει πως και πως τη στιγμή που οι παίκτες της Σέλτικ θα πατήσουν το χορτάρι του «Άιμπροξ» και θα νιώσουν το μίσος των αντιπάλων οπαδών και την εκπληκτική ατμόσφαιρα που μόνο αυτά τα παιχνίδια μπορούν να χαρίσουν.

«Το μίσος που υπάρχει, είναι εκπληκτικό. Αυτό είναι το νόημα του να είσαι ποδοσφαιριστής, να συναντάς τέτοια ατμόσφαιρα σε γήπεδα σαν αυτό. Είναι τεράστιο παιχνίδι και ο κόσμος θα είναι πανέτοιμος».

«Η φασαρία είναι τόση που δεν μπορείς να ακούσεις τους συμπαίκτες σου. Τα παιχνίδια αυτά αποτελούν μεγάλη υπόθεση από μόνα τους», δήλωσε ο Σινκλέρ, ο οποίος στον αγώνα του Σεπτεμβρίου σκόραρε απέναντι στη Ρέιντζερς, στην ευρεία επικράτηση της Σέλτικ με 5-1.