Σενάρια για Ντελφ-Νιουκάστλ

Το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ έχει κεντρίσει η περίπτωση του μέσου της Μάντσεστερ Σίτι, Φάμπιαν Ντελφ, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από το «Νησί».



Σενάρια για Ντελφ-Νιουκάστλ

Ο 27χρονος χαφ των «πολιτών» επανήλθε πρόσφατα από το μυικό τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε ήδη από τις αρχές της σεζόν, και συγκεκριμένα από το Σεπτέμβριο, δίχως ωστόσο, να συμπεριληφθεί στην αποστολή που έβγαλε ο προπονητής του, Πεπ Γκουαρδιόλα, για το ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Έτσι, ο παίκτης φαίνεται πως δεν υπολογίζεται στις βασικές επιλογές του Καταλανού τεχνικού, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί, όπως γράφεται», η πρωτοπόρος της Τσάμπιονσιπ θεωρώντας πως ο Ντελφ είναι από τους παίκτες εκείνους που μπορούν να ενισχύσουν το υλικό της και να «σφραγίσουν» την υπόθεση-επάνοδο στην Πρέμιερ για τις «καρακάξες».

Ο αριστεροπόδαρος Άγγλος ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει φέτος μόλις τρεις συμμετοχές σε Πρέμιερ Λιγκ (2) και προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ (1), έχοντας βρει μάλιστα και μια φορά το δρόμο προς τα... αντίπαλα δίχτυα στο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου, το οποίο αποτέλεσε και το τελευταίο επίσημο παιχνίδι που έχει δώσει (24 Αυγούστου).