Νέβιλ: «Καλύτερη η Γιουνάιτεντ σε σχέση με πέρυσι»

Tην άποψη του πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζει την τρέχουσα περίοδο καλύτερο αγωνιστικά πρόσωπο σε αντίθεση με την περσινή σεζόν, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Γκάρι Νέβιλ.



Νέβιλ: «Καλύτερη η Γιουνάιτεντ σε σχέση με πέρυσι»

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν πλέον ένα σερί οχτώ αγώνων στην Πρέμιερ Λιγκ χωρίς ήττα ( η τελευταία τους ήταν στο ματς με την Τσέλσι στις 23/10), δείχνοντας πως διανύουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας. Για τον Γκάρι Νέβιλ πάντως, οι τελευταίες εμφανίσεις της πρώην του ομάδας φανερώνουν πως η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει… σκληρύνει και παράλληλα δείχνει καλύτερη, απ’ ότι ήταν πέρυσι με τον Λουίς Φαν Χάαλ στον πάγκο.

«Την βλέπω τώρα (την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και μου φαίνεται αρκετά δυνατότερη ομάδα φέτος. Ο Ρόχο και ο Τζόουνς είναι πιο δυνατοί στην άμυνα, ο Κάρικ κάνει την διαφορά στο χώρο του κέντρου, και έχουν πλέον προσωπικότητες και χαρακτήρες όπως ο Πογκμπά και ο Ιμπραίμοβιτς, είναι επομένως καλύτεροι.

Δεν τους λες και απίθανους σε σημείο υπερβολής, αλλά σίγουρα είναι βελτιωμένοι. Μου αρέσουν εμφανώς περισσότερο εν αντιθέσει με την περασμένη χρονιά», ήταν τα όσα δήλωσε στο Sky Sports o παλαίμαχος δεξιός μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.