Τι γίνεται στα ματς της Πάλας!

Κατά την προσφιλή της συνήθεια της τελευταίες αγωνιστικές να μην παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει αλλά να προσφέρει θέαμα στους ουδέτερους του αθλήματος, η Κρίσταλ Πάλας ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Χαλ, σε ένα ακόμη τρελό ματς με αρκετές εναλλαγές στο σκορ.



Τι γίνεται στα ματς της Πάλας!

Το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό και για τις δύο, καθώς οι «τίγρεις» με νίκη έφταναν τους «αετούς» στην βαθμολογία. Με έναν βαθμό για την κάθε μία, η Χαλ ανέβηκε στους 12 και ξεπέρασε την Σάντερλαντ στην 18η θέση, ενώ η Πάλας έφτασε την Μίντλεσμπρο (ματς λιγότερο) στους 15.

Στην πρώτη καλή ευκαιρία του ματς ο Κρίστιαν Μπεντέκε υποχρέωσε τον Ντέιβιντ Μάρσαλ σε καλή απόκρουση, με τη φάση αυτή να αποτελεί προμήνυμα γι' αυτό που θα παρακολουθούσε ο κόσμος στην συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι έμοιαζαν πιο άνετοι στο χορτάρι, αν και τα χρειάστηκαν σε σουτ του Ντιομάντε πάνω στον επερχόμενο Χένεσι, για να έρθει η φάση που τους χάλασε τα πλάνα.

Ο Ρόμπερτ Σνόντγκρας άλλαξε άθλημα, και με μια αρμονική... κατάδυση στην μεγάλη περιοχή των «αετών» κέρδισε το πέναλτι. Φυσικά, έχοντας βάλει τα δυνατά του για να το κερδίσει, δεν θα μπορούσε να το εκτελέσει άλλος. 1-0 η Χαλ, με τον Άλαν Πάρντιου και τους παίκτες του ακόμη να διαμαρτύρονται.

Οι δύο ομάδες επέστρεψαν από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο και εκτός των 11 της Πάλας η Χαλ έπρεπε να κοντράρει και το κάρμα. Στο 52' ο Σνόντγκρας έκανε πέναλτι στον Γουίλφριντ Ζαχά, ο Μπεντέκε ανέλαβε την εκτέλεση και με ένα πολύ... κουλ πέναλτι έκανε το 1-1. Το σκορ αυτό οδήγησε τους Λονδρέζους στην ανατροπή, καθώς αφού μετά από κάποιες αποτυχημένες απόπειρες, ήταν η σειρά του Ζαχά να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερς. Μάλιστα το πέτυχε με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, αφού πέρασε τρις τον Κλούκας και μία τον Λίβερμορ εντός περιοχής για να στείλει την μπάλα στο βάθος της εστίας.

Ωστόσο η χαρά κράτησε ελάχιστα, αφού λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Ντιομάντε έκανε το 2-2 για να έρθει ακόμη μία ανατροπή στο 90λεπτο. Στο 78' ο Λίβερμορ πέρασε Καμπάιγ και Νταν για να κάνει το 3-2, όμως η Πάλας δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα ακόμη. Θυμίζοντας το παιχνίδι κόντρα στην Σουόνσι, οι παίκτες του Πάρντιου έφτασαν σε νέα ισοφάριση με τον Κάμπελ στο 89' και πήραν τον βαθμό σε μια ακόμη... αλλοπρόσαλλη εμφάνιση.

Οι συνθέσεις:

Χαλ: Μάρσαλ, Ντόσον, Ντέιβις, Μαγκουάιρ, Ρόμπερτσον, Χάντλστοουν, Ελμοχαμάντι, Σνόντγκρας, Λίβερμορ, Κλούκας (90+2' Χένρικσεν), Ντιομάντε

Κρίσταλ Πάλας: Χένεσι, Ντιλέινι, Νταν, Κέλι (80' Κάμπελ), Γουόρντ, Λέντλι, Πάντσεον, ΜακΆρθουρ (71' Καμπάιγ), Τάουνσεντ (46' Φράιερς), Ζαχά, Μπεντέκε