Χάου: «Να 'χτίσουμε' πάνω στη νίκη με τη Λίβερπουλ»

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες μετά το εντυπωσιακό αποτέλεσμα κόντρα στη Λίβερπουλ (4-3) θέλει να δώσει η Μπόρνμουθ και κόντρα στην Μπέρνλι (10/12, 17.00) στο «Τερφ Μουρ», σύμφωνα με τον Έντι Χάου.



Χάου: «Να 'χτίσουμε' πάνω στη νίκη με τη Λίβερπουλ»

«Πάντα υπάρχει η ανάλογη αυτοπεποίθηση όταν προέρχεσαι από ένα παιχνίδι σαν αυτό (σ.σ. εννοώντας με τη Λίβερπουλ). Δείχνει πως δεν πρέπει να ‘ξεγράφεις’ κανένα παιχνίδι. Έχουμε την ικανότητα να σκοράρουμε, το δείξαμε αυτό και ε συγκεκριμένα ματς μέσα στην χρονιά. Όχι πάντως με την συνέπεια που όλοι μας θα ελπίζαμε. Αλλά αυτό θα δώσει στους παίκτες ένα μεγάλο ψυχολογικό ώθηση το να κερδίζεις μια μεγάλη ομάδα», σχολίασε ο προπονητής των «κερασιών» με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση με τη Μπέρνλι.

Ο Έντι Χάου μίλησε επίσης και για την επιστροφή του ως αντίπαλος στο «Τερφ Μουρ», καθώς είχε περάσει από τον πάγκο των «clarets» την περίοδο 2011/12.

«Έχω εξαιρετικές αναμνήσεις με την Μπέρνλι. Ήταν πολύ καλοί μαζί μου όταν ήμουν εκεί, όχι μόνο οι φίλαθλοι αλλά και η διοίκηση του συλλόγου. Πιθανώς να μην κάναμε τότε τις νίκες και τις επιτυχίες που θα θέλαμε, ήταν όμως μια μεταβατική περίοδος. Ευχαριστώ πραγματικά τους ανθρώπους της Μπέρνλι για το πώς με διαχειριστήκανε όταν βρισκόμουν εκεί».