Ιμπραΐμοβιτς για Μχιταριάν: «Εξαιρετική δουλειά και εκπληκτικό το γκολ του»

Το εγκώμιο του συμπαίκτη του, Χένριχ Μχιταριάν, «έπλεξε» ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τόσο για το όμορφο γκολ που έβαλε ο Αρμένιος, με το οποίο η ομάδα τους, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άνοιξε το σκορ στη χθεσινή (8/12) εκτός έδρας νίκη με 2-0 απέναντι στη Ζόρια Λουχάνσκ, όσο και για τη συνολική του απόδοση στο παιχνίδι. 



Ιμπραΐμοβιτς για Μχιταριάν: «Εξαιρετική δουλειά και εκπληκτικό το γκολ του»

 «Το πρώτο γκολ ήταν εκπληκτικό. Ο Χένριχ είχε ταχύτητα, σωστό έλεγχο μπάλας και κατάλληλο συγχρονισμό, ώστε να ντριμπλάρει τον αντίπαλο κάτω από τα πόδια του... Ήταν όμορφο! «Καθάρισε» το παιχνίδι με το τέρμα του και έκανε εξαιρετική δουλειά στο ματς. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον, επειδή είναι ένας ποιοτικός παίκτης και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Το ξέρω ότι θα το κάνει», σχολίασε ο Σουηδός σέντερ φορ για τον 27χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο 35χρονος επιθετικός και έτερος σκόρερ στην αναμέτρηση της Ουκρανίας που «σφράγισε» την πρόκριση στους «32» του θεσμού υπέρ των «κόκκινων διαβόλων», δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το δικό του τέρμα, για το οποίο τοποθετήθηκε ως εξής:

«Καθώς πλησίαζα την εστία πριν βάλω το γκολ, σκεφτόμουν ότι έπρεπε να σκοράρω για να ζεσταθώ! Είχα αρκετό χρόνο μπροστά μου και επικεντρωνόμουν στον έλεγχο της μπάλας, γιατί δεν ήθελα να γκελάρει εξαιτίας της κακής κατάστασης του γηπέδου. Όταν έφτασα αρκετά κοντά, ήθελα απλώς να στείλω την μπάλα στα δίχτυα».