Χότζον: «Θέλω να επιστρέψω…»

Πέντε μήνες πέρασαν από το «αντίο» του στην εθνική Αγγλίας και ήδη νιώθει την… στέρηση των πάγκων! Ο Ρόι Χότζον παραδέχτηκε ότι είναι ανοιχτός σε προτάσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας εθνικών ομάδων ή συλλόγων, ξεκαθαρίζοντας ότι το προχωρημένο της ηλικίας του δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του να συνεχίσει αυτό που αγαπά!  



Χότζον: «Θέλω να επιστρέψω…»

«Θα ήθελα να επιστρέψω στους πάγκους. Νιώθω πολύ καλά. Η ηλικία δεν έχει σημασία. Αντίθετα, νομίζω ότι όσο περνούν τα χρόνια, γίνεσαι καλύτερος προπονητής. Με τα χρόνια γίνεσαι πιο σοφός», τόνισε αρχικά ο 69χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Ενδεχομένως, να μειώνονται και τα λάθη που κάνεις με τους ποδοσφαιριστές. Πάντως, θέλω να σας πω ότι νιώθω έτοιμος να αναλάβω καθημερινή δουλειά, με καθημερινή πίεση (σ.σ. εννοεί σύλλογο). Θα περιμένω και θα δω τι θα μου προκύψει. Η αλήθεια είναι ότι δεν έμενα για καιρό μακριά από το ποδόσφαιρο, άντε έναν- δύο μήνες και μερικές φορές ακόμη λιγότερο.

Ελπίζω ότι κάτι θα μου παρουσιαστεί σύντομα, που θα με ενδιαφέρει. Δεν βιάζομαι όμως… Μπορεί να έχουν περάσει τέσσερις, πέντε μήνες από τότε που έφυγα από την εθνική, αλλά δεν πρόκειται να με επηρεάσουν».