Χαρούμενος στη Μίντλεσμπρο ο Τραορέ

Για τη ζωή και τις μέχρι στιγμής εμπειρίες του στην Αγγλία μίλησε ο Αντάμα Τραορέ, παρουσιάζοντας τον εαυτό του χαρούμενο στη Μίντλεσμπρο τη φετινή χρονιά.



Χαρούμενος στη Μίντλεσμπρο ο Τραορέ

O 20χρονος εξτρέμ μοιάζει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και τη ζωή στη Μίντλεσμπρο, έστω αν η πρώτη του … επαφή με το αγγλικό ποδόσφαιρο, όταν πρωτοήρθε από την Μπαρτσελόνα Β πριν δυο χρόνια, δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή πέρυσι με τη φανέλα της Άστον Βίλα.

«Η ζωή στη Μίντλεσμπρο είναι ωραία. Είναι λίγο διαφορετική από την Ισπανία, αλλά μου αρέσει που είμαι εδώ. Ο καιρός είναι μάλλον πιο κρύος σε σχέση με τη Βαρκελώνη, είναι όμως αυτή η δουλεία μου και την αγαπάω. Προτεραιότητα αποτελεί το να παίζω και να βοηθάω την ομάδα.

Νομίζω πως ο καιρός πως που πέρασα στην Άστον Βίλα ήταν δύσκολος. Ήταν μια άσχημη περίοδος για την ομάδα. Για μένα, όταν πρωτοήρθα από την δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, ήταν απαραίτητο να πάρω κάποιο χρόνο και να παίξω. Είναι η πρώτη μου φορά σε ξένη χώρα, ενίοτε δυσκολεύομαι να μιλήσω τη γλώσσα αλλά είμαι χαρούμενος που έμαθα αρκετά από αυτή την δύσκολη περίοδο και είμαι καλά εδώ», σχολίασε ο Αντάμα Τραορέ.

Όσο για την φετινή πορεία της Μίντλεσμπρο, προβλέπει: «Έχουμε μια καλή ομάδα και θεωρώ πως θα καταφέρουμε να μείνουμε στην Πρέμιερ Λιγκ. Δεν είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι με τη Χαλ (5/12, 22.00) που είναι σημαντικό. Στο ποδόσφαιρο, δεν σκέφτεσαι ποτέ το χθες αλλά το σήμερα. Κάθε εβδομάδα είναι σημαντική για την ομάδα».