Κλοπ: «Το άξιζε πέρα ως πέρα η Μπόρνμουθ»

Συγχαρητήρια για μία νίκη που άξιζε 100% -σύμφωνα με τον ίδιο- έδωσε στην Μπόρνμουθ ο Γιούργκεν Κλοπ, που καταλόγισε όλες τις ευθύνες για την ήττα της Λίβερπουλ στο «Vitality» στους παίκτες του οι οποίοι «σταμάτησαν να παίζουν ποδόσφαιρο».



Κλοπ: «Το άξιζε πέρα ως πέρα η Μπόρνμουθ»

«Αρχικά θεωρώ ότι ήταν μια νίκη που η Μπόρνμουθ την άξιζε πέρα ως πέρα. Συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την σπουδαία μάχη που έδωσαν. Για την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά την κρίσιμη στιγμή ανοίξαμε την πόρτα στην Μπόρνμουθ και τους δώσαμε το παιχνίδι. Το άξιζαν γιατί έμειναν κοντά.

Όταν είσαι καθ' οδό για να φτάσεις από μια ομάδα που πέρυσι τελείωσε 9η, σε μια μέτρια θέση, σε ένα σύνολο που πραγματικά θέλει να καταφέρει κάτι, τότε πρέπει να αρχίζεις όπως και αρχίσαμε στο ματς. Όταν συμβαίνει αυτό οδηγείσαι στο συμπέρασμα ότι είμαστε καλοί, και είμαστε καλοί. Αλλά στην τελική πρέπει να έχεις το προβάδισμα. Παίξαμε λίγο στατικά, σκοράραμε, σκόραραν, έγινε το 3-1 και λες κρίθηκε, όμως μετά δεν παίξαμε ποδόσφαιρο και το λάθος είναι δικό μας. Συγχαρητήρια στην Μπόρνμουθ. Αυτά. Αν μάθουμε από το λάθος μας, εντάξει, αν όχι, αυτό θα είναι πολύ κακό» σχολίασε ο Γερμανός μετά το τελικό 4-3.