Πρέμιερ Λιγκ – 14η αγωνιστική (preview)

Κατευθείαν στο... κυρίως πιάτο μπαίνει η 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, μιας και η μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι, η οποία χρονικά προηγείται, δεδομένα ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα.



Πρέμιερ Λιγκ – 14η αγωνιστική (preview)

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινάει η 14η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, με το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι. Όποια καταφέρει να πάρει τη νίκη θα βρίσκεται δεδομένα πρώτη.

Έχοντας επιστρέψει στις νίκες μετά την επιτυχία της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στην Έβερτον, η Σαουθάμπτον αναζητά πλέον το «διπλό» κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Την κακή κατάσταση της Μπέρνλι, η οποία μετράει δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, θέλει να εκμεταλλευτεί η Στόουκ, ανεβαίνοντας παράλληλα στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Δύσκολο ματς για τη Λέστερ, η οποία δοκιμάζεται στο «Στάδιο του Φωτός» κόντρα στη Σάντερλαντ. Τέσσερα ματς χωρίς νίκη για τις «αλεπούδες», οι οποίες βρίσκονται σε... οριακό σημείο, λίγο πριν την «Boxing Day».

Την άμεση επιστροφή της στις νίκες, μετά την ήττα από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αναζητά πλέον η Τότεναμ στην εντός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Σουόνσι.

Μοιρασμένο μοιάζει το παιχνίδι μεταξύ της Γουέστ Μπρομ και της Γουότφορντ. Μόλις ένας βαθμός η μεταξύ τους διαφορά, αμφότερες δεν κέρδισαν την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο παραμένουν στην πρώτη δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Σημαντικό παιχνίδι για την Άρσεναλ αυτό στην έδρα της Γουέστ Χαμ. Με πολλά προβλήματα οι «κανονιέρηδες», θα παλέψουν για την εκτός έδρας νίκη που θα τους διατηρήσει ζωντανούς στο «κυνήγι» του τίτλου, βρισκόμενοι ήδη στο -3 από την κορυφή, όντας 4οι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι

Κρίσταλ Πάλας – Σαουθάμπτον

Στόουκ – Μπέρνλι

Σάντερλαντ – Λέστερ

Τότεναμ – Σουόνσι

Γουέστ Μπρομ – Γουότφορντ

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ

(4/12)

Μπόρνμουθ – Λίβερπουλ

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

(5/12)

Μίντλεσμπρο – Χαλ