Βίλμοτς: «Καρφί» ο Κουρτουά

Μόνο μέλι δεν μπορεί να πει κανείς ότι «έσταξε» για τον Τιμπό Κουρτουά ο μέχρι πρότινος προπονητής της Εθνικής Βελγίου, Μαρκ Βίλμοτς, καθώς δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει σε τηλεοπτική εκπομπή της Γαλλίας ως «καρφί» των αποδυτηρίων.



Βίλμοτς: «Καρφί» ο Κουρτουά

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που του απηύθυνε ο δημοσιογράφος σχετικά με το αν οι πληροφορίες που διέρρεαν στον τύπο και αφορούσαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα τον Βέλγων προέρχονταν από τον πατέρα του τερματοφύλακα της Τσέλσι, ο 47χρονος τεχνικός απάντησε:

«Ειλικρινά, δεν με ενδιαφέρει πλέον. Από ένα σημείο και μετά σταμάτησα να το σκέφτομαι, γιατί, πού καταλήγει στην τελική; Αρκετά ήταν τα «καρφιά». Τώρα, αν ήταν ο Κουρτουά μέσω του πατέρα του; Πιθανότατα. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, το βρίσκω ατυχές».

Η εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης, στην οποία μίλησε ο Μαρκ Βίλμοτς.

 

Μπορεί, λοιπόν, ο Βίλμοτς να θεωρεί ότι ο 24χρονος γκολκίπερ ήταν ένας εκ των «προδοτών» της ομάδας του, ωστόσο, δεν δίστασε και αυτός να... προδώσει την άποψη που είχε εκφράσει στον ίδιο ο ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το καλοκαίρι, αναφορικά με τις τακτικές που εφάρμοζε ο νυν προπονητής του στους Λονδρέζους, Αντόνιο Κόντε, με την Εθνική Ιταλίας.

Ο πρώην εκλέκτορας των «κόκκινων διαβόλων» μεταφέροντας, όπως αυτός δήλωσε, τα λεγόμενα του Κουρτουά, του ανέφερε:

«Θέλεις και εμείς να παίξουμε με εννέα παίκτες στην άμυνα, όπως η Ιταλία»;