Όλοι δίπλα στον Ινγκς

Την συμπαράστασή τους στο πρόσωπο του Ντάνι Ινγκς, για τη νέα... κόλαση που περνάει, έδειξαν πολλοί από τους συμπαίκτες του.



Όλοι δίπλα στον Ινγκς

Ο Άγγλος φορ θα χάσει για ακόμη μία φορά σχεδόν μια ολόκληρη σεζόν και θα αναγκαστεί να περιμένει περίπου έναν χρόνο ώστε να προσπαθήσει να κερδίσει τον Γιούργκεν Κλοπ.

Σε αυτή τη νέα δύσκολη στιγμή της καριέρας του δίπλα του θα έχει και πάλι συμπαίκτες-φίλους, μερικοί από τους οποίους εξέφρασαν δημοσίως την στήριξή τους.

Τζόρνταν Χέντερσον: «Είμαι τέρμα απογοητευμένος γι' αυτόν, αλλά θα επιστρέψει πιο δυνατός. Είμαστε όλοι στο πλευρό σου».

Λαλάνα: «Ένας τρομερός άνθρωπος, ένας τρομερός επαγγελματίας και ένας τρομερός ποδοσφαιριστής. Έχει ξεπεράσει όποιο εμπόδιο και αν έχει βρεθεί στον δρόμο του και αυτή τη φορά τα πράγματα δεν θα είναι διαφορετικά. Επίστρεψε πιο δυνατός και καλύτερος».

 

A top person, a top pro and a top player. He's cleared every hurdle placed in front of him - this one will be no different. Come back stronger and better!💪🏻👊🏻

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adam Lallana (@officiallallana) στις

Τζο Γκόμες: «Ένας από τους πιο θετικούς, προσγειωμένους και πιο σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους που ξέρω. Είμαι απογοητευμένος που του έτυχε αυτό, αλλά έχει καταφέρει να επιστρέψει στο παρελθόν και θα το κάνει ξανά. Με βοήθησε να συνεχίσω και 'γω θα κάνω το ίδιο για εκείνον. Είμαι εδώ για σένα αδερφέ»

 

One of the most positive, down to earth & hardworking people I know... gutted for him but he's bounced back before and will do it again. Helped keep me going and I'll try and do the same. Here for you bro ❤

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Joe Gomez (@joegomez5) στις

 

Σιμόν Μινιολέ: «Μείνε δυνατός».

Κρίστιαν Μπεντέκε (νυν Κρίσταλ Πάλας, πρώην Λίβερπουλ): «Δυσάρεστα νέα για έναν εξαιρετικό παίκτη και άνθρωπο. Ντάνι ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό».